Dintre multe regrete… pe Ela o vreau cel mai mult (2)

… S-a pregătit pentru acesta zi, păsărica parfumată, complet rasă… nu-mi venea să mă despart de gustul ei. Aveam destul timp la dispoziţie şi nu voiam să mă grăbesc deloc. Dacă tot făceam asta, voiam să fie… nu bine, ci foarte bine. Nimic nu garanta că după asta urma să ne mai întâlnim pe ascuns, aşa că voiam să profit de acest moment, cât mai mult posibil. În timp ce savuram cu drag din feminitatea ei, mă întrebam… oare cum o face sex oral cu guriţa ei mică şi buzele subţiri?

Începuse să mă doară un pic buzele, dar tot nu-mi venea să mă despart de „buzele” ei, presărat cu gust unic. Eram convins că este destul de încinsă, iar eu mai mult decât excitat. În timp ce urcam încet… ici colo câte un sărut. O mică oprire în dreptul sânilor… limba a făcut cercuri în jurul sfârcurilor, le-am prins între buze şi le-am supt zgomotos.

Urcat total peste ea, poziţionat perfect între picioarele ei… penisul apăsa peste labii… tot mi se părea că sunt masiv comparativ cu ea. O femeie ce pare fragilă fizic şi chipul încă de adolescentă. Aveam pe limba să o întreb din nou dacă este pregătită, dar întrebarea a rămas doar pentru mine. Mi-am prins penisul cu mâna stângă, l-am direcţionat către labii, m-am ridicat un pic, sprijinit în braţul drept. Priveam între picioarele ei.

Ela şi-a ridicat capul… încerca să vadă printre noi penisul ce urma să o pătrundă. O scurtă privire între noi, a dat din cap afirmativ, fără ca eu să o întreb ceva… am împins încet, continuând să o privesc, să-i văd reacţia. Gura deschisă larg, un suspin lung, ochii mari… împingeam încet. Privea atent cum o pătrund. Când a intrat tot, şi-a prăbuşit capul brusc în pernă, ochii spre tavan, gemete lungi. Mâinile ei alunecau pe braţele mele.

M-am lăsat peste ea cu grijă, sprijinit în coate, să nu o strivesc. I-am căutat buzele, părea că zâmbeşte discret. Ce-o fi fost în mintea ei în acele momente?… doar ea ştie. Mişcările lente, penisul culisa aproape pe toată lungimea. Cu mâna stângă am început să o ating pe trup… pe sâni, pe coapse. Mâinile ei alunecau pe spatele meu, până aproape de fese. Săruturi lungi şi pasionale. Ne-am oprit şi ne-am privit fix, în timp ce penisul aluneca lent în interiorul ei.

A ridicat capul spre mine, crezând că doreşte să mă sărute pe buze. A fost acel moment stângaci când buzele noastre nu s-au atins în totalitate. M-a sărutat pe bărbie, apoi pe gât. Insista cu săruturile până la baza gâtului. Braţele îmi amorţise un pic, cu toate că mi-am mutat poziţia de sprijin de pe un braţ pe altul. Era un moment bun să schimbăm poziţia.

Am vrut să mă răsucesc cu ea în braţe, fără să pierdem contactul, dar nu ne-a reuşit. Nu mai conta. Ela s-a urcat deasupra mea. Părea entuziasmată că se află peste mine. Cred şi eu, văzându-mă pe mine acoperind-o cu trupul meu, acum era mai bine. Mi-a prins obrajii şi m-a sărutat, în timp ce eu aşezam mai bine pilota peste noi.

Întinsă peste mine, penisul strivit între noi… mâna ei mică îmi masa partea stângă a pieptului, săruturi pe gât. A coborât mai mult… mă privea în timp ce buzele şi limba se jucau cu sfârcurile mele… mmm… gândurile pentru un sex oral din partea ei zburdau prin mintea mea… dacă nu vrea să-mi facă?… cum să-i spun că vreau fără să o supăr?

Capul ei mic a dispărut sub pilotă, atingeri ferme pe piept şi abdomen, combinat cu săruturi. Penisul pulsa la fiecare atingere a buzelor, atingând-o pe ea. Momentul aşteptat de mine nu se întâmpla, se afla destul de aproape de penis. Mi-a prins penisul cu mânuţa ei şi-l freca încet. Mi-o imaginam ţinându-l cu o mână… Buzele alunecau încet spre abdomen. Mă gândeam că nu are suficient aer, şi am decis să trag pilota în sus.

– Ce faci?… mă întreabă ea.

– Nu ai aer, mă gândeam că îţi fac un bine, eşti acolo de câteva minute.

– Nu am făcut asta niciodată…

– Despre ce vorbeşti?

– Ştii tu!… ce vă place vouă bărbaţii atât de mult.

– Sex oral?

– Da… nu am făcut asta niciodată… Petre mă roagă des, dar nu pot să o fac.

Am tras mai tare de pilotă, m-am dezvelit până când a ieşit la iveală capul ei mic şi m-am ridicat în şezut. I-am prins faţa în palmele mele, ea ţinea bine penisul cu mâna dreaptă. A închis ochii exact înainte să o sărut.

– Este adevărat, şi mie îmi place foarte mult. Dacă nu vrei să o faci, nu te oblig…

– Dacă fac asta… mă simt ca o curvă.

– Îţi mai aminteşti că am purtat o discuţie pe tema asta acum multă vreme?

– Da… destul de vag.

– Nu mai contează, îţi spun acum. Dacă faci sex oral, asta nu te face curvă. Şi chiar şi aşa, ai fi curva mea. Te deranjează dacă ai fi curva mea?

– Voiam ca la această întâlnire să facem tot, să fie o întâlnire specială, nu se ştie dacă vom mai putea să facem asta. Mi-am propus să încerc cu tine, dar mă tot eschivez, nu reuşesc să trec peste gândurile ce-mi vin în cap.

– Şi eu vreau să fie o întâlnire specială. Lasă asta, trecem peste… eu te ador şi fără să-mi faci sex oral… i-am zis eu, în timp ce mâna dreaptă o mângâia pe obraz. Mă privea atent, penisul în mâna ei, destul de aproape de gură. O privire către el, o alta către mine. Am vrut să o prind de mijloc ca să o trag către mine. S-a lăsat greu, nu mă lăsa să o trag. O vedeam cum se apropie mai mult cu gura de vârful penisului.

Nu mai ziceam nimic, tăcere. Stăteam în şezut privind-o, suspine scurte, gura uşor deschisă. Senzaţia că va face acest pas era tot mai prezentă. A tras mai mult penisul către ea, l-a privit la vârf. Timid a deschis uşor guriţa, în timp ce se uita la mine. Guriţa mică mi-au atins penisului… aahh… i-a plăcut şi ei modul cum am tresărit. A prins mai mult curaj. Buzele între deschise au lăsat să intre vârful penisului… ddaa…

– Iubita, îţi mulţumesc pentru că îmi oferi aceste momente!… am tras-o uşor spre mine şi am sărutat-o apăsat pe gură. M-am întins pe pat, fără să pierd contactul vizual cu ea.

– O să mă mai săruţi după ce îţi fac asta?… m-a întrebat ea.

– Tocmai am făcut-o, şi da, o voi mai face. Nu am o problemă cu asta.

– Nu te deranjează să ştii că penisul tău a fost în gura mea?.. şi practic… îţi simţit gustul tău.

– Ce legătură are? Îţi place când cineva te sărută pe tine între picioare, şi te linge mult?

– Da, foarte mult.

– Este acelaşi lucru. După, te-am sărutat şi nu ai avut vreo problemă. Aşa cred, nu-i aşa?

– Nu, nu am nici o problemă.

– Vezi?!… este aceeaşi situaţie. Nu mă deranjează acest lucru. Dacă e să despicăm firul în patru, eu te-am sărutat pe tine jos, ştiind că faci sex cu Petre. Mi-ai spus mai devreme că e mai bine să tac, că stric totul. Acum este rândul meu să-ţi spun acelaşi lucru. Iubita, dacă vrei să faci asta… te asigur că îmi va plăcea foarte mult şi nu va schimba nimic situaţia. Aşa că, e timpul să trăim momentul, îţi faci prea multe griji.

– Ai dreptate…

Buzele strâns în jurul penisului, îl sugea stângaci pe alocuri. Nu ştia ce are de făcut. Cu mici îndrumări din partea mea… se vedea o schimbare în bine. Plăcerea creştea considerabil, iar în acelaşi timp… o vedeam pe ea că începe să-i placă. Nu reuşea să introducă foarte mult în guriţa ei, dar nu conta asta, conta atitudinea, faptul că îşi folosea buzele şi limba să-mi aducă plăcere.

Părea că o să-mi facă sex oral multă vreme, nu că m-ar fi deranjat, dar voiam să-i ofer şi eu plăcere. Poziţia 69 era indicată, dar mi-a venit altă idee. M-am ridicat în şezut, am ajutat-o pe ea să se ridice. În genunchi a venit mai aproape. Nu mi-a fost greu să o trag imediat spre mine. S-a pus pe coapsele mele, braţele pe după gât. Am lipit-o de mine, penisul l-am înfipt în ea… aahh… mâinile aşezate pe mijloc, sugerându-i să se lase cu toată greutatea.

Gemea la ureche, şi îmi punea încet… o simt foarte mare… o simt foarte mare… Ela nu era în stare să se mişte. Am ajutat-o eu. Mâinile aşezate sub fund, o ridicam şi o lăsam la loc. Mişcări lente, apoi tot mai repede. Gemetele ei tot mai zgomotoase. Mă ţinea strâns cu picioarele de mijloc. Câteodată am şi eu nebunia mea, aşa s-a întâmplat şi acum.

Nu ştiu ce mi-a venit pe moment, dar mi-am zis să o facem din picioare. M-am ridicat cu greu de pe pat ţinând-o şi pe ea în braţe. Ela întreba des… ce vrei să faci?… ce vrei să faci?… Încercam să o liniştesc, să aibă răbdare. În sfârşit, ridicat în picioare, Ela se ţinea strâns de mine… braţele pe după gât, picioarele în jurul taliei. M-am dus spre zidul de lângă pat… eşti nebun!… mi-a spus ea râzând.

Lipită de zid, o ţineam cu mâinile de fese… mişcările tot mai energice… aahh… ea nu mai reuşea să spună nimic. Auzeam doar gemete, aşezată cu capul pe umărul meu. I-a plăcut şi ei poziţia, i s-a părut interesantă, era prima dată când o punea în practică, dar, după un timp mi-a spus că o dor picioarele.

Am lăsat-o încet pe pat, s-a întins încet zâmbindu-mi larg. M-am aşezat lângă ea, apoi am tras-o deasupra mea, penisul aproape să intre… am împins… mmmhh… sărutul ei atenua gemetele zgomotoase. Îndrumată de mine, sărea tot mai rapid pe mine, aproape că se mişca singură, ţineam mâinile mai mult de formă.

Când am simţit că a obosit, am întors-o cu faţa în sus, eu deasupra… şi-a depărtat larg picioarele. De data asta am intrat mai energic… aahhh… îi simţeam unghiile în carnea mea. Mişcări rapide, trupurile noastre se loveau cu putere… amândoi gâfâiam destul de puternic. Eu îmi dădeam silinţa să nu mă las cu toată greutatea peste ea, deşi Ela mă trăgea tot mai mult cu braţele spre ea.

Mi-a spus să mă opresc. M-am oprit, credeam că s-a întâmplat ceva grav, că o doare. Am ieşit imediat şi m-am aşezat lângă ea, ţinând-o în braţe pe la spate. Abia după câteva minute mi-a spus că totul este în regulă, doar că a obosit şi trebuia să mă opresc. S-a întorc cu faţa spre mine, toată un zâmbet.

– Aşa faci sex de obicei?

– Da… cum adică de obicei?

– Nu sunt obişnuită cu un stil ca al tău. Petre este mai lent, termină şi mai repede, iar tu zici că eşti pe baterii.

– Nici chiar aşa, obosesc şi eu, doar nu sunt robot.

– Tu încă nu ai terminat… eu am terminat de două sau de trei ori. M-ai terminat, sunt frântă.

– Nici nu mi-am dat seama, credeam că nu ai avut deloc până acum.

– Am avut… şi a fost foarte bine. Hai să te ajut să termini şi tu! Nu mai pot duce mult, este prea mult pentru prima dată.

– Eu termin destul de greu… cum să mă ajuţi?!… ce mă ajută pe mine să termin mai repede este sexul oral.

– Vorbeşti serios?!

– Da… este în regulă dacă nu vrei să faci asta, poate data viitoare termin mai repede.

– Nuuu… nu te las aşa!

M-am făcut comod pe spate, Ela s-a poziţionat între picioarele mele. Mi-a prins penisul cu mâna dreaptă, îl masa uşor. Trecuse testul sexului oral, aşa că, de data asta s-a dus direct la el… l-a prins rapid între buze… aahhh… îi simţeam limbuţa atingându-mi penisul peste tot. Guriţa mică, gura deschisă… mare… penisul captiv între buzele ei. Priveam entuziasmat la modul cum îşi dădea silinţa să mă ajute să termin.

Nu era cel mai bun sex oral primit vreodată, dar compensa atitudinea, şi mai ales că mă incita ideea că am reuşit să o conving să-mi facă sex oral, eram primul bărbat căruia îi făcea asta. Obsesia bărbaţilor, de a fi primii undeva!

Voiam să o ajut un pic, m-am încordat destul de tare, pe alocuri, am ajutat-o şi eu… frecându-mi penisul cu mâna stângă. Încordat la maxim, faţa schimonosită, Ela sugea zgomotos… îmi plăcea şi ei acum, doar că mai trebuia să exerseze. Concentrat la maxim pe ideea de sex oral… simţeam că sunt aproape… tremuram tot mai tare. Am crezut că ea îşi va da seama că urmează să ejaculez şi se va feri… aahhh… cu un ultim efort, sperma a ţâşnit puternic… Ela s-a speriat şi s-a retras.

Sperma ţâşnea precum la o fântână arteziană. Nu-mi amintesc ce a făcut ea în tot acest timp, cred că m-a privit. Abia când m-am liniştit… ieşise tot din mine, plin de spermă pe abdomen şi la testicule… am deschis ochii. Ela era încă acolo. S-a apropiat de penis, l-a prins cu mâna şi a încercat să vadă dacă mai iese ceva. S-a lăsat în jos şi mi-a prins vârful penisului. Simţeam limba culegând spermă de la vârf.

Timpul trecuse nesperat de repede. Stăteam amândoi îmbrăţişaţi şi vorbeam despre noi, despre întâlnirea noastră… şi planuri secrete pentru următoarele întâlniri. Mi-am amintit că trebuie să plec. Eram de câteva ceasuri şi nu trebuia să abuzăm de asta. Mi-am făcut un duş rapid, m-am îmbrăcat şi am plecat. Până am ajuns acasă, am vorbit tot timpul la telefon. A doua zi m-a sunat. Ştiam că este la muncă, precum şi eu eram.

– Hei, bună!… Ce faci?

– Bună… sunt la muncă, tu?

– Şi eu, dar îmi era dor de tine.

– Abia aştept să ne vedem iar.

– Voiam să deschid şi acest subiect…

– Da, te ascult… deja mă gândeam că nu vor mai exista alte dăţi. O înţelegeam, oricum a riscat mult când m-am dus în secret la ea acasă.

– Ştii… ieri, aseară mai bine zis, mă simţeam vinovată de ceea ce am făcut… nu mă înţelege greşit, a fost super ce a fost între noi…

– Continuă…

-… ziceam că m-am simţit vinovată despre asta şi… i-am spus lui Petre…

– Ce ai făcut?!

– I-am spus lui Petre.

– Eşti nebună?… De ce să faci asta? De ce să rişti căsnicia pentru mine?

– Lasă-mă să termin…

– Spune!… i-am zis eu un pic înfuriat.

– I-am zis tot, începând de la cum a început totul, din trecut, cum am planificat noi… şi ceea ce am făcut.

– Zi-mi ce a zis!… Spune-mi că nu v-aţi certat!

– Nu, nu ne-am certat. Chiar deloc…

– Cum aşa?

– Petre nu s-a supărat deloc, chiar s-a bucurat…

– Cum adică s-a bucurat?!

– A zis că… în sfârşit are cine să mă înveţe să fac sex… că el nu a reuşit.

– Ce?!

– Mi-a zis că nu se supără dacă ne vom mai întâlni. Speră să mă înveţi să fac mai multe lucruri… Aseară i-am făcut şi lui sex oral. I-a plăcut mult… şi mai vrea.

– Sunteţi nebuni amândoi!… Ce sunt eu, dar voi mă întreceţi! Cum să mai pot da ochii cu el? Mi-ar fi ruşine să-l privesc în ochi, acum că ştie tot.

– Nu mai pot vorbi acum, poate vorbim mai pe seară, dacă poţi… Iubitule, te doresc mult, abia aştept să ne vedem din nou.

– Şi eu te doresc mult. Trebuie să mă liniştesc un pic, să procesez informaţia mai bine. Te sărut, vorbim diseară.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Dintre multe regrete… pe Ela o vreau cel mai mult (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.