Plecată de acasă pe jumătate dezbrăcată (2)

… Până la urmă, ziua cu pricina nu a fost un eşec total, doar prima parte, apoi a venit şi plăcerea. Ajunsă acasă, de cum am intrat, m-am uitat după fustă. Mă aştepta întinsă pe spătarul scaunului unde o aşezasem, dar nu a avut gură să strige… Nu uita să mă iei şi pe mine!… De la o vreme te lasă şi memoria, ce să-i faci!… M-am dezbrăcat şi m-am dus la baie, un duş cald mergea de minune. … 

Aveam numărul de telefon al lui Ivaşcu. Lui nu-i făcusem vreo promisiune, pentru că nu eram sigură că voi dori o reîntâlnire cu el. Până la urmă, ce aveam de pierdut? Ne cunoşteam de multă vreme, mă ştie că uneori sunt o zăpăcită. Cred că era singurul bărbat la care nu aveam o reţinere să-i povestesc ceva. O vreme a fost singura persoană din viaţa mea căruia îi făceam confidenţe.

Dacă tot am început ceva cu el, de ce să nu continui în acelaşi mod? Mi-a plăcut tot ce s-a întâmplat între noi şi nu ar fi fost rău dacă nu continuam la fel. Vreo câteva zile m-am gândit la următoarea întâlnire. L-am sunat pe Ivaşcu să-l întreb care îi este programul. Mi-a convenit de minune. A doua zi, după ce vorbisem cu el la telefon, m-am îmbrăcat… cu toate hainele de data asta… şi m-am dus la muncă, după cum îmi este obiceiul.

Mi-am zis să profit de faptul că şeful plecase în jurul prânzului. La cum îl ştiam eu, îmi era clar că nu mai revenea înapoi. Dacă plecam mai devreme, nu s-ar fi obosit nimeni să pună prea multe întrebări despre mine. Îmi luasem din nou acel pardesiu pe mine când am plecat de acasă. Avea un scop prezenţa lui. Să-mi ascundă felul cum voi apărea în faţa tipului.

Înainte să plec m-am dus la baie să mă pregătesc. Întâi m-am dezbrăcat de fustă, apoi de dres şi de chiloţi. A urmat cămaşa şi sutienul. Mă aflam complet goală în toaleta doamnelor. De acasă aveam pregătit în poşetă o pereche de dres plasă, pe care l-am decupat în anumite locuri, pentru o utilizare mai plăcută. M-am îmbrăcat doar cu dresul pe mine şi pardesiul, şi pantofii cu toc mai înalt, cu care plecasem de acasă. Restul hainelor le-am ascuns în geantă.

Încheiată până sus la pardesiu, nimeni şi-a dat seama că nu mai port nimic pe dedesubt. Din faţa clădirii l-am sunat pe Ivaşcu. Era în drum spre mine. Să nu-l aştept acolo, să risc să fiu văzută, i-am trasat alte indicaţii unde să ne întâlnim, de unde să mă ia cu maşina.

S-a bucurat când m-a văzut. Părea un copil ce abia primise cadoul de Crăciun. Surpriza pe care i-o pregătisem, sigur nu se aştepta la ea. M-am deschis încet la pardesiu, aşezată picior peste picior. Din când în când se uita la mine. Cică, din greşeală, mi-a atins genunchiul când îşi ducea mâna dreaptă spre schimbătorul de viteze. Ce-i drept, genunchiul meu se afla în apropiere. Tentaţia a fost mult prea mare.

– Unde mergem, Ivaşcule?

– Ai să vezi! Surpriză! La fel cum ai zis şi tu că ai o surpriză pentru mine.

– Sigur o să-ţi placă, ai să vezi!

A mers cu maşina o vreme, prin locuri pe unde nu-mi aminteam să fi trecut vreodată. Drumul s-a tot îngustat. Din patru benzi, au ajuns două, apoi doar una. Citisem pe o plăcuţă… Cu excepţia riveranilor… Câteva minute mai târziu am ajuns într-un loc deschis. Câmp în stânga, câmp în dreapta… iar înainte, mult înainte se vedea un luminiş. Mai mulţi copaci adunaţi la un loc.

– Asta este surpriza ta, Ivaşcule?

– Aici nu ne va deranja nimeni. Suntem în mijlocul câmpului.

– Ai mai fost?… întreb eu curioasă.

– Nu, dar am studiat locul, mi-am făcut temele ca să-l găsesc. Tu ce ai pentru mine?

– Încă puţin!

A lăsat maşina aproape de copaci. Nu ne-am dat jos imediat din maşină. El şi-a dat scaunul puţin mai în spate, apoi m-a ajutat şi cu al meu. S-a întins spre mine, cu gândul să mă sărute, în timp ce mâna lui m-a atins pe picior. Ne sărutam. Mâna şi-a făcut loc pe sub pardesiu, atingându-mi încet coapsele. Până să ajungă între picioarele mele, nu a durat mult. Cred că el se aştepta să-mi atingă chiloţii, când…

– Ce?… Ce?… Nu ai chiloţi pe tine?…

– Nu, nu am! Aveai nevoie de ei?…

– Nu, dar mă aşteptam să fii îmbrăcată.

– Ei bine, astăzi am venit altfel la întâlnirea cu tine. Mai mult dezbrăcată… i-am zis eu, în timp ce mă descheiam lent la nasturii de la pardesiu.

Când m-a văzut ce aveam pe sub pardesiu, că eram aproape goală. Doar dresul şi ăla decupat strategic între picioare, nu i-a venit să creadă. Să-l fi văzut ce faţă avea. Ochii mari şi bulbucaţi, gura deschisă. Avea o figură haioasă.

– Îţi place, dragule?

– Dacă îmi place?! M-ai zăpăcit cu totul!

M-a tras spre el, cu o mână îmi masa sânul drept, cu gura îl sugea pe cel stâng. Am întins mâna şi l-am desfăcut la pantaloni. La fel ca data trecută, am reuşit să-i scot singură penisul afară. Brusc s-a oprit, cu multă dexteritate, a început să se dezbrace de haine. Cum eu eram gata dezbrăcată, a zis că şi el poate să stea la fel, mai ales că nu riscam să ne vadă cineva în mijlocul câmpului.

Şi-a aruncat hainele pe bancheta din spate, tot acolo a aterizat şi pardesiul meu. S-a întins pe scaunul lui, lăsându-se la maxim pe spate.

– Vino, te aştept! Vreau să-ţi simt buzele pe pula mea!

Ghemuită pe scaunul din dreapta, m-am aplecat către scula lui. I-am prins-o cu gura şi am început să sug. Cu mâna dreaptă îmi pipăia trupul. Mă trăgea de sâni, mă mângâia pe spate, pe fese. Şi-a băgat mâna între picioarele mele, un deget l-a băgat direct în vagin… mmhhh… Îl mişca tot mai rapid. O dată cu el, şi eu îmi mişcam capul la fel de rapid, de parcă nu voiam să rămân în urmă.

Cu mâna stângă mi-a prins părul în coadă. Se uita la gura mea. Ritmul devenise tot mai rapid. Mă apăsa şi mai mult pe cap. Penisul intrase adânc în gura mea. Lacrimile şi-au făcut apariţia în colţul ochilor. Încerca să-şi îndese tot penisul în gura mea, dar nu reuşea. Îmi curgea nasul, lacrimile curgeau pe obraji.

S-a oprit de câteva ori, m-a tras spre el şi m-a sărutat apăsat pe gură, apoi m-a pus din nou să-i fac sex oral, cât mai adânc posibil. De reuşit să-i cuprind tot penisul, nu am reuşit, deşi a forţat destul de mult. Şi-a lăsat spătarul scaunului până jos, lipindu-l de bancheta din spate. M-a ridicat şi mi-a zis:

– Vino, vreau să-ţi ling pizda!

M-a tras deasupra lui, până am ajuns cu vaginul deasupra gurii. Stăteam un pic incomod, dar până la urmă mi-am găsit o poziţie în care să stau mai bine. Mă trăgea cu mâinile de fese, să mă las cât mai mult peste el. Îi simţeam limba adânc în vagin… aaahh… Eram foarte excitată, îmi doream să mă penetreze mai repede. Îmi plăcea să-i simt limba în interior, dar nu se compară cu un penis băgat până la testicule.

Mă ciupeam de sâni, îmi mişcam bazinul tot mai rapid, frecându-mi labiile de gura lui. Mă obişnuisem cu ritmul, speram să continuăm aşa până când aş fi avut orgasm, dar el s-a oprit. A reuşit să iasă de sub mine. A lăsat pe spate şi scaunul din dreapta. Părea mai mult spaţiu acolo. Mi-a zis să mă întind cu faţa în jos. Când am fost gata, a venit şi el peste mine.

Cu mâna încerca să-şi dirijeze penisul, doar că nu reuşea să găsească intrarea potrivită. Ori nu era atent, ori o făcea intenţionat, dar mai mereu ajungea cu penisul la anus. De fiecare dată îi ziceam… Nu acolo!… Iar el… Scuze!… Într-un final, a reuşit să introducă penisul unde trebuia… aaahhh… s-a împins cu putere în mine, lăsându-se peste mine cu toată greutatea. Am crezut că-mi scoate şi sufletul din mine la cât de tare mă futea.

Îi simţeam penisul de parcă îmi intrase în stomac. Nu ştiu ce mâncase sau băuse în acea zi, dar cu siguranţă nu era acelaşi bărbat de la prima întâlnire. Părea mult mai viril, mult mai potent. Gata pregătit să mă rupă în două. În anumite momente îmi plăcea stilul lui mai agresiv, dar a trebuit să-i spun să se oprească. Simţeam că nu mai am aer. S-a dat într-o parte. A deschis uşa pe partea mea şi a ieşit din maşină.

– Haide, ieşi din maşină!… zise el hotărât.

M-a prins de mijloc cu braţul stâng şi m-a lipit de el, sărutându-mă puternic. Cealaltă mână o avea între picioarele mele, îmi sonda pizda cu două degete. S-a uitat la mult porno, am realizat eu. Mi-a ordonat să mă aşez în genunchi în faţa lui. Pe faţa mea se citea ură… dar era mai mult un rol, nu era nimic serios. M-a prins de cap cu ambele mâini. Am vrut să-i prind penisul cu mâna, dar nu m-a lăsat.

– Fără mână!… Deschide gura!… Aşa!…

După câteva daţi în care s-a prefăcut că nu reuşeşte să-mi introducă penisul în gură, a reuşit. L-a băgat şi a împins… mmhhh… Mă ţinea strâns cu ambele mâini şi se mişca energic. Repriza a doua de încercare să-şi introducă tot penisul în gura mea. Nici de această dată nu a reuşit. Minute bune m-a ţinut de cap şi m-a futut la propriu, cu mişcări rapide.

M-a ajutat să mă ridic. Lacrimile mi-au curs pe faţă. Cu două degete a îndepărtat urmele de lacrimi ce mi-au colorat obrajii de la rimel. Şi-a lipit buzele de ale mele, sărutându-mă pasional, trăgându-mă de sâni şi de fese. Poate să fie şi pasional, nu doar dur… îmi ziceam în sinea mea.

Din senin, m-am trezit întoarsă cu spatele la el, aproape de maşină. Mi-a sugerat să mă aplec şi să intru cu jumătate de corp în maşină. Sprijinită în braţe, băgată jumătate în interiorul maşinii. Fundul spre el, picioarele un pic depărtate. S-a lipit de mine. I-am simţit penisul atingându-mi fesele. M-a lovit de câteva ori peste fese cu scula lui, apoi şi-a potrivit-o şi a intrat brusc.

Dacă nu mă ţinea de talie, m-ar fi aruncat cu totul în maşină. Aşa de energic a fost. Ritmul a fost nebunesc. Era total diferit, comparativ ca prima dată. Avea mai multă energie. Părea să-l ducă mai mult, fără să ejaculeze la fel de repede ca data trecută. A menţinut ritmul energic multă vreme. Tremura carnea pe mine. Eram destul de încordată. Când am avut orgasm, am ţipat cât de tare am putut… aaahhh… apoi, m-am eliberat din strânsoarea lui şi m-am întins în maşină.

M-a văzut că tremur şi că mă manifest în toate felurile, dar nu m-a lăsat. M-a tras de picioare până când m-a întors cu faţa în sus. S-a băgat între picioarele mele. Le-a ridicat în aer, el aşezat în genunchi… şi-a băgat capul între coapse, gura lipită de labii, lingându-le şi sorbindu-le pe fiecare. Două degete le băgase în mine, mişcându-le alert. După o vreme l-am împins cu totul, aveam nevoie doar de un pic răgaz să-mi revin.

Când am fost pregătită, am ieşit din maşină şi am sărit cu braţele pe după gâtul lui, picioarele încolăcite în jurul taliei. Ne sărutam, Ivaşcu m-a ridicat în aer până când a reuşit să-şi înfigă penisul erect în mine… mmhhh… Mă ţinea cu ambele mâini de fese. Mă ridica şi mă lăsa în jos cu multă rapiditate. Respira din ce în ce mai greu, gemetele lui tot mai profunde. L-am simţit că este pregătit să ejaculeze.

Credeam că va dori să termine în mine. Când mai avea puţin, m-a lăsat imediat jos, apăsându-mă să mă pun în genuchi în faţa lui. Îşi freca penisul cu mâna dreaptă. Uşor aplecat spre mine, picioarele depărtate… aaahhh… sperma a ţâşnit pe faţa mea. În timp ce continua să-şi frece penisul, îl direcţiona şi către alte zone ale trupului meu. Eram plină de sperma lui… pe faţă, pe sâni, pe abdomen şi pe coapse.

– Sunt plină de sperma ta… sper că ai în maşină şerveţele umede?!

– Daaa… uufff… am… Imediat îţi dau.

Mi-a luat ceva timp până când am reuşit să mă şterg peste tot. Ivaşcu ejaculase destul de mult. Ceva a fost diferit în acea zi. A fost mult mai energic, mult mai viril, cu rezistenţă mai mare, a ejaculat mult mai mult decât în parcare. Cine ştie ce suplimente sexuale înghiţise înainte, dar nu-mi păsa.

În drumul către întoarcere am făcut tot felul de glume, precum făceam în mod obişnuit în anii în care eram mult mai apropiaţi. M-a lăsat în faţa blocului. Înainte să ies din maşină, m-a prins cu două degete de bărbie, s-a uitat în ochii mei şi mi-a zis:

– Aştept următorul telefon de la tine! Ştiu că va veni!

Avea dreptate, îmi citise gândurile. Ştia că voi mai dori să mă fută. Oare ce surpriză îmi mai pregăteşte? …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Plecată de acasă pe jumătate dezbrăcată (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d