Plecată de acasă pe jumătate dezbrăcată (3)

… O zi plină, cu multe probleme la muncă. Nici la masa de prânz nu am fost în acea zi, am avut de lucru la foc continuu. Îmi doream ca acea zi să se sfârşească mai repede sau să plec fără să mai întorc capul, nu mai voiam să ştiu nimic despre problemele firmei, şi totuşi erau singurele care îmi futeau creierii. Trecuse mai bine de două săptămâni de la ultima întâlnire cu Ivaşcu. Aproape că uitasem de existenţa lui, dar nu complet, eram convinsă că o să mai facem nebunii. Când eram mai absorbită de muncă, mi-a distras atenţia un mesaj venit pe telefon. …

– Hello… Ce faci? Nu mai zici nimic, ai uitat de mine?

Dintr-o dată m-am luminat la faţă. Deşi aveam o groază de lucruri de rezolvat, mi s-a părut mai important să conversez cu el prin mesaje.

– Bună, la muncă, tu?

– Şi eu. Sunt prin oraş cu treabă şi am zis să-ţi trimit un mesaj, să aflu ce faci… Dacă tu nu mai zici nimic!

– Foarte frumos din partea ta. Nu cumva vrei să ne futem iar, şi de asta mi-ai scris?

– Ştii că nu pot să te mint! Da, aşa este, vreau să ne futem iar. Ai deschis ceva în mine, te vreau din nou lângă mine. Îmi plac nebuniile tale, îmi oferă ceva special.

– Soţia ta ce spune?!

– Hai! Pe bune?! De ce o aduci pe ea în discuţie?

– Scuze, nu am vrut să te supăr. Am vrut să te tachinez un pic.

– Bine. Pentru asta o să te fut la intersecţie… în mijlocul rondului de la tine la muncă, să ne vadă toţi.

– Adevărul este că încep să descopăr chestii noi care îmi plac sau cred că mi-ar place să le încerc. Nu ştiu de unde îmi vin, dar cumva simt că am nevoie de stimuli noi în viaţa mea. Parcă sexul normal a devenit plictisitor, banal aş putea spune. Vreau altceva! Totul a început de la întâlnirea din parcare, apoi pe câmp… mai vreau şi alte chestii, în multe locuri publice. Vreau adrenalină!

– Ai ceva în minte, te-ai gândit la ceva anume?

– Nici nu ştiu dacă este bine să-ţi spun…

– Hai, mă, ne ştim de atâta vreme. Ştii că mie poţi să-mi spui orice.

– Da, ştiu. De data asta am o reţinere. Încă nu am idee cum s-a dezvoltat această idee în mintea mea. Poate că m-am uitat prea mult la filme pentru adulţi, cine ştie. Citesc şi multe chestii despre sex în timpul liber.

– Despre ce este vorba?

– E ceva despre care nu sunt sigură că înţeleg pe deplin consecinţele, însă, parcă aş vrea să experimentez…

– Îmi spui azi?!

– Bine. Aş vrea să experimentez ideea de a fi forţată să fac sex, ideea de viol, sentimentul ăla de neputinţă în faţa unor bărbaţi… cu doi sau mai mulţi bărbaţi… cel puţin trei, mai bine…

– Pe bune?! Cum ai ajuns la concluzia asta?

– Asta este o ciudăţenie pe care nici eu nu o înţeleg. Chestia e că am citit undeva, cum că există multe femei în lume care au această dorinţă. Acum, nu am idee câte din ele au pus şi în practică. Se pare că există această dorinţă secretă în capul multor femei. Nu mai ştiu cum s-a ajuns la concluzia că ar fi multe femei în toată lumea. Cert este că eu sunt una dintre ele.

– O parte din acele femei care au experimentat, sunt tot alea care au fost şi au declarat la Poliţie că au fost violate?

– Crezi că ar face cineva aşa ceva? Doar şi-au dorit asta!

– Cine ştie?! Ştii cum e cu socoteala de acasă… În capul lor li s-a părut excitant, că ar merge pus în practică, iar apoi, când ele fac tot posibilul să se întâmple, îşi dau seama că asta nu mai este distracţie, regretă şi apoi fac declaraţii.

– Crezi că sunt femei care atrag special bărbaţii să le violeze?

– Habar nu am! Dacă îşi doresc asta, de ce nu ar face-o? Mă gândesc că dacă este aşa cum spui, cum că ar exista multe femei în lume care au această dorinţă ascunsă, de ce nu ar exista unele care chiar să treacă bariera şi să facă tot posibilul să se întâmple? Crezi că ele ar mai recunoaşte că şi-au dorit asta de la bun început?

– Mda. La asta nu m-am gândit…

– Să nu mă înţelegi greşit, nu dau vina pe femei. Nu ele sunt de vină că sunt bărbaţi… de fapt, sunt animale, nu sunt bărbaţi… care fac aşa ceva. Mă gândesc că poate o există unele femei în lumea asta care, chiar au pus în practică, aşa cum îţi doreşti şi tu. Te-ai gândit că poate la final vei avea mai multe traume fizice şi psihice, decât frustrarea pentru o dorinţă neîmplinită?

– Nu m-am gândit la asta. Mai bine nu-ţi spuneam.

– Este mai bine că mi-ai spus. Cine ştie ce erai în stare să faci?! Dacă, într-o seară, te gândeai stând acasă, plictisită, că poate ai vrea să ieşi într-un club… îmbrăcată foarte provocator… aşa cum ai venit la întâlnirile cu mine. Iar la plecare… Te urmăresc unii care te-au văzut în club… În loc să iei un taxi, te gândeşti tu că ar fi mai interesant să mergi o perioadă singură pe străzile pustii… ameţită de aburii alcoolului…

-… Golanii de noapte abia aşteaptă o pradă ca tine. Practic tu te-ai oferi singură în braţele lor, dar nu ştii cum vei fi tratată… Poate vei fi bătută, lovită cu sălbăticie, scuipată, umilită în toate felurile… Crezi că este uşor să treci peste aşa ceva? Eu nu cred! După o asemenea experienţă, în mod sigur ajungi la spital… Cine ştie ce complicaţii vaginale sau anale vei avea…

-… Să nu crezi că acei bărbaţi te vor menaja vreo clipă!… Ăia vor fi nişte brute!… Ei se vor hrăni cu plânsetele tale, se vor hrăni cu rugăminţile tale ca ei să înceteze. Nici când le vei spune că te doare nu se vor oprii!… Nici nu vreau să mă gândesc la aşa ceva… la ce fisuri se pot întâmpla… Ca să nu mă gândesc la ceva mai rău!… Să ajungi direct într-o groapă…

– Da, ai dreptate! Ar trebui să analizez mai bine ce gândesc. Nu este în regulă să mă las copleşită de ceea ce îmi trece prin minte.

– Vezi!… Acum, hai să ne gândim unde te mai fut de data asta!

– Ai spus de ieşitul în club… nu este rea ideea, chiar deloc… Ai vrea să mă însoţeşti într-o seară?… şi… Poate… mai aduci şi un prieten?… Ups…

– Vrei să faci sex cu doi bărbaţi?

– Ar merita să încerc… Asta am voie?…

– Nu este vorba de ceea ce ai voie şi ce nu. Problema este că nu tot ce îţi trece prin cap îţi face şi bine. Unele chestii, precum cea de mai devreme, îţi fac rău fizic şi psihic… Nu există plăcere în aşa ceva! Înţeleg partea cu dominarea, atitudinea, supunerea în faţa bărbatului… dar fără brutalităţi, fără violenţă şi alte chestii, din care, sunt şanse mari, să nu-ţi mai revii cât timp vei trăi.

– Da. Am înţeles asta. Cum rămâne cu seara de club? Te bagi? Mi-ar place să fac sex cu doi bărbaţi, undeva… în public, pe străduţele înguste, slab luminate, îmbracată provocator. În tine am încredere că nu-mi vei face rău, apoi mai găseşti tu un bărbat disponibil… şi va ieşi ceva mişto împreună. Ce zici?

– Nu este chiar rea ideea, nu în totalitate, poate reuşim să schimbăm locul de sex. Noaptea se aude tot, nu prea poţi să maschezi gemetele şi restul. Dar am putea să facem altceva…

– Ce?

– Mergem într-un club… cred că ştiu şi unde s-ar potrivi. Bem, dansăm. Unde zic eu se pune muzică diversificată, nu din aia electronică… să ne bubuie creierii trei zile mai târziu. După ce ne plictisim, plecăm… şi mergem la un hotel din apropiere. În clădirile acelea vechi sunt tot felul de hoteluri şi pensiuni. Ne desfăşurăm acolo. Ce zici?

– Da… merge. Îmi place ideea ta. În weekend-ul ăsta este bine?

– Este prea devreme pentru acum. Nu am apucat să vorbesc cu amicul meu. Am un prieten vechi cu care mai ies la o bere. Am acoperire… pentru acasă. Cu toate astea voi vorbi cu prietenul meu pentru sâmbăta asta. Te anunţ dacă este disponibil.

Două ceasuri mai târziu, Ivaşcu mi-a trimis un mesaj pe telefon.

– Amicul meu vrea să te cunoască. I-am povestit de tine şi s-a gândit că vrea să fută pizdă nouă. Deci, te-ai pricopsit cu doi bărbaţi pentru sâmbăta asta. Îmbracă-te provocator!… Mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată. Te descurci tu până la urmă. Te pup, ne auzim la telefon! …

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Plecată de acasă pe jumătate dezbrăcată (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d