Casting… ca obiect sexual (1)

Eram în ultimul an de liceu când am văzut afişul pe holul şcolii. Era o invitaţie la casting, la Casa de modă Giuliano, renumită casa de modă care oferea adevărate cariere de modeling fetelor care erau alese de designerul cu acelaşi nume. Giuliano, un nume controversat, se auzeau tot felul de bârfe în legătură cu personalitatea sa îndoielnică, dar cu toate acestea designerul nu se crampona de gura lumii şi îşi vedea în continuare de activitate. …

Lumea vorbea că se dau chefuri cu uşi închise în castelul în care trăia designerul şi că trebuia să fii ales personal de către acesta, ca să ai privilegiul de a participa la aceste party-uri. Aveam o înălţime considerabilă aproape 1,80 metri şi o alură androgină, eram bucuria antrenorului de baschet din liceu şi aveam nenumărate invitaţii la diferite casting-uri de modă şi shooting-uri. Dar nimic nu mi-a aţâţat atât de mult curiozitatea, precum casting-ul lui Giuliano.

Bărbatul era o figură impresionantă. Comportamentul, duritatea cu care îşi trata modelele, atitudinea sa misogină şi alura sa de macho mă atrăgeau la nebunie. Pentru mine era o provocare, mai ales că ştiam că am exact corpul care îl atrage pe Giuliano: picioare lungi de felină, unduiri fine ale şoldurilor, umeri largi şi sâni fermi, cu sfârcuri obraznice, adolescentine, ochi negri migdalaţi şi buze pline senzuale.

Asta eram eu, un fel de băieţoi pe care îl dădeau în vileag doar sfârcurile care împungeau bluzele pe care le purtam. Nu purtam chiloţi, nici sutien. Când îmi dădeam tricoul şi pantalonii jos, eram în pielea goală. Am rupt un afiş de pe holul liceului. Norocul meu era că tocmai trecusem de majorat, căci la casting scria clar că trebuie să ai 18 ani împliniţi.

Mai aveam două zile până la casting şi încercam să mă aduc în cea mai bună formă a mea: mai greu a fost să ascund coşurile. Destul de greu, am reuşit să le maschez. A venit şi ziua cea mare, totul s-a petrecut în sala de sport a şcolii. Două asistente de-a lui Giuliano, două blonde siliconate cu picioare până-n cer, îmbrăcate în fustiţe minuscule, pantofi cu tocuri imense şi sutiene. Femeile aveau o fustă şi un sutien, chiar dacă era clar că nu erau surori gemene, semănau atât de mult încât nu puteai să le deosebeşti.

Ele au făcut listele, ele ne-au explicat cum să ne încolonăm, ele ne spuneau ce trebuie să facem. A apărut şi Giuliano la un moment dat. Purta un pardesiu animal print, pălărie cu boruri largi, ochelari de soare şi nişte pantaloni extrem de strâmţi, care se mulau excesiv pe organul lui sexual, scoţând în evidenţă un penis de dimensiuni considerabile. Există o legendă în oraş, cum că Giuliano are un şarpe Boa în pantaloni, dar concret nu mi-a povestit nimeni.

Până şi orientarea sexuală a designerului era un secret, deşi la cât de multe femei roiau în jurul lui, m-aş fi mirat să prefere băieţii. Sub pardesiu, Giuliano nu purta nimic, doar bustul gol, la gât avea un lanţ de aur alb, cu o cruce bătută în diamante. S-a dezbrăcat de pardesiu arătându-ne corpul musculos, muncit la sală, six-pack-ul de la abdomen şi pielea bronzată care strălucea de parcă ar fi fost dată cu o cremă strălucitoare.

Cu dinţi impecabil de albi sub mustaţa lui neagră, rânjea cu un zâmbet orbitor. În rest era perfect chel, spân, fără niciun fir de păr în cap. Prima probă s-a dovedit a fi mersul în faţa juriului format din cele două asistente şi designer. Se pare că mersul a fost o probă eliminatorie, căci, câteva fete au fost eliminate după prima probă. Pe urmă a trebuit să ne prezentăm fiecare, să vorbim, să ni se facă poze din faţă, din profil. Giuliano nu scotea nicio vorbă, doar le făcea semne la asistente.

Când am ajuns la ultima probă cea a costumului de baie, eram cam jumătate din fetele care se prezentaseră la casting. Când una dintre blonde m-a anunţat că trebuie să mă dezbrac în lenjerie de corp, eu le-am spus că nu port lenjerie. Răspunsul fetei a fost perfect sec: ‘’Atunci te prezinţi în pielea goală!‘’

Nu am fost ruşinoasă niciodată. Mi-am luat sandalele cu tocuri, aşa eram şi mai înaltă şi perfect goală, cu ţâţele mele ferme, cu sfârcurile întărite şi burzuluite, cu vulva mea perfect lucioasă şi epilată, cu piersingul din buric, am defilat în faţa juraţilor.

– Camelia Minulescu, 18 ani, Liceul Nicolae Iorga… zise una dintre asistente, făcându-mi prezentarea.

– Ahhhhh, perfect goală?!… exclamă designerul, în timp ce se ridică de pe scaun. S-a apropiat de mine şi vedeam cum îi strălucesc ochii.

– Eşti frumoasă rău, Camelia!

Cu degetul arătător mi-a dat un bobârnac peste un sfârc, apoi peste celălalt.

– Ce ţâţe obraznice ai! Ai nişte sfârcuri de parcă ar vrea să-mi scoată ochii!

După ce mi-a criticat ţâţele, a băgat fără nicio ruşine două degete în vulvă. Şi-a frecat uşor degetele şi când a simţit că mă umezisem de excitaţie, a chiuit de bucurie.

– Oooooooo, îţi place! Bun! În seara asta, te aştept la castel, te-am luat în grupa de manechine, trebuie să vedem ce facem în continuare. Parola de intrare în castel ai s-o primeşti în plic de la asistente şi nu ai voie să i-o divulgi nimănui.

Pentru mine, tot ce s-a întâmplat o fost o magie. În capul meu de copilă, consideram că faptul că fusesem aleasă de Giuliano, era o mare reuşită şi mă consideram foarte mândră de această realizare a mea. Habar nu aveam cu ce să mă îmbrac, dar una dintre asistente mi-a explicat că trebuie să venim în rochie de seară, că lumea va fi elegantă şi se va aştepta şi din partea noastră, fetele, să fim la fel.

Rochia pe care o pregătisem pentru banchet, era singura mea rochie care se preta pentru un eveniment de această anvergură. Nu îi spusesem nimănui unde mă duc, nici măcar Mihaelei, cea mai bună prietenă a mea. Mamei i-am spus că mă duc să învăţ la Mihaela, iar pe Mihaela am instruit-o ce să spună dacă mă căuta mama. Deci practic ticluisem totul, în aşa fel încât să fiu sigură că nimeni nu va ştii unde sunt.

Taxiul s-a oprit în faţa castelului. Când am coborât, erau multe maşini care le aduceau şi pe celelalte fete care fuseseră la casting, tinere. Care mai de care mai frumoase, adevărate superbităţi, ştia Giuliano ce să aleagă. Am scos plicul primit din poşetă şi am citit parola: ‘’Cerbul carpatin”.

O namilă de om la poartă, nici dacă voiam nu puteam să trec de el, doar dacă se trăgea din calea mea. I-am spus parola şi omul s-a tras din dreptul porţii. Înăuntru o grădină cu trandafiri superbi, cu o fântână arteziană în mijloc. Totul părea îngrijit şi atât de frumos, ca în poveste. Când am păşit în salonul imens al castelului, se auzea o muzica îngerească şi imediat am fost primate.

Nu numai eu, dar şi celelalte fete, de asistentele blonde, care acum erau foarte sexy, cu decolteuri îndrăzneţe, în nişte rochii de seară, mulate pe corpul lor superb. Blondele ne-au dus într-o încăpere separată şi ne-au spus că trebuie să ne dezbrăcăm în pielea goală, că va avea loc o ceremonie, un fel de legământ al manechinelor care lucrează pentru Giuliano şi că este un lucru distractiv, un fel de înscriere în branşa modelelor lui Giuliano.

La prima vedere totul părea ok, ni se părea de-a dreptul distractiv. Am rămas cu pantofii noştri cu tocuri în picioare, am primit o pelerină neagră, lungă, peste corpul nostru şi o mască pe faţă, care ne acoperea perfect trăsăturile. În sunetul trâmbiţelor am ieşit în salonul de bal al castelului şi am fost puse să stăm în cerc, în mijlocul salonului. Dintr-o dată a apărut Giuliano. În sunetul muzicii a început să se plimbe în interiorul cercului format de noi.

Avea în mână o lumânare şi după ce a făcut cercul de trei ori, s-a oprit în faţa uneia dintre noi, desfăcându-i şnurul de la pelerina şi deposedând-o de ea. Fata a rămas goală-goluţă, de faţă cu toţi invitaţii din salon. Apoi pe rând Giuliano, a trecut pe la fiecare dintre noi, făcând aceeaşi schemă, până când toate cele douăzeci de fete alese la casting au fost despuiate în pielea goală în faţa mulţimii. Noroc că aveam faţa acoperită, nu ne cunoştea nimeni.

Erau fete cu sâni mari, imenşi cu sfârcuri pufoase rozalii, de îţi vine să muşti din ele, erau fete cu sâni fermi ascuţiţi, cu forme rotunde îmbietoare. Fiecare fată era o invitaţie la sex. Noi habar nu aveam că în realitate asta eram, nişte ţinte sexuale vii, nişte obiecte sexuale. După ce toate fetele în număr de douăzeci au fost dezbrăcate de pelerine, bărbaţi maturi acoperiţi la rândul lor de pelerine negre, s-au perindat prin faţa noastră.

Pe rând alegeau câte o fată şi ţinând-o de mână se deplasau în încăperi separate. Aşa am văzut rând pe rând, toate fetele luate şi mă minunam cum nu reacţionează niciuna dintre ele şi fiecare accepta sexul pe care trebuie să-l facă cu un bărbat străin. Am rămas singură în mijlocul sălii, sfârcurile mi se întăriseră, tot ce vedeam îmi provocă frică, dar şi excitaţie. Habar nu aveam ce se va întâmpla cu mine şi când mă gândeam… oare de mine nu i-a plăcut nimănui?… atunci a apărut Giuliano.

– Tu eşti a mea! Tu eşti febleţea mea Camelia, tu trebuie să vii cu mine!

M-a luat de mână. După ce mi-a săruta-o foarte galant, m-a condus spre camera în care urma să fim noi doi. Camerele castelului treceau una din cealaltă, uşile mari erau larg deschise, astfel încât puteai să te plimbi prin tot castelul, trecând dintr-o cameră în alta. În prima cameră una dintre fetele alese la casting, culcată pe un divan, cu picioarele desfăcute stătea la dispoziţia unui bărbat gol puşcă.

Îi muşca şi îi sugea sfârcurile, îi masa sânii, o săruta şi o plesnea peste gura cu penisul erect, pe care îl împingea uşor în gura ei. Mă îngrozea tot ce vedeam, dar în acelaşi timp simţeam cum mă excit şi cum mă lubrifiez în interiorul vulvei în mod instantaneu, cum vedeam în fiecare cameră perechi făcând sex în vederea celorlalţi. Bărbaţi şi femei se plimbau între camere şi priveau perechile care făceau sex, care nu se sinchiseau că cineva se uită la ei.

În următoarea camera era una dintre cele mai frumoase fete de la casting, cea care avea sânii imenşi grei şi naturali, cu nişte mameloane imense ca o portocală, luată între doi bărbaţi musculoşi. Cel care era în faţa ei o futea în gură. Se vedea dimensiunea considerabilă a penisului şi chinul fetei, care nu reuşea să respire şi înghiţea penisul imens, cât putea de adânc în gâtul ei.

Bărbatul aflat în spatele ei, o trăgea de ţâţele ei superbe şi de sfârcuri, o lovea cu putere peste fese şi îşi implantase mădularul în vaginul ei, mişcându-se vehement. Fata gemea înfundat, pentru că penisul celuilalt bărbat nu-i dădea nici măcar libertatea de a urla. Cel din spate, s-a plictisit de vaginul ei şi fără pregătiri anterioare şi-a implantat penisul în anusul ei strâmt.

Giuliano m-a condus într-o cameră complet albă. Camera avea mobilă rococo albă, în mijlocul camerei trona un pian alb superb. M-a luat în braţe sărutându-mă senzual pe buze, ridicându-mă cu fundul pe pian. S-a aşezat pe scăunel şi a început să cânte, o melodie fină, apoi mi-a desfăcut picioarele. Stătea cu faţa la organul meu sexual, care se deschise ca o floare cu petalele sale umezite rău de excitaţie.

– Ahhhhh… Camelia, mă înnebuneşti cum te exciţi, tu eşti o fată senzuală!

– Giuliano, eu nu am făcut sex niciodată în viaţa mea.

– Ahhhhh, eşti virgină! Ce comoară! Am ştiut eu. Voi fi foarte gentil cu tine, te voi îngriji ca pe o floare, vei fi floarea mea exotică, orhideea mea sălbatică.

A început să mă sărute în interiorul coapselor. Mi-a acoperit toată zona coapselor interioare cu săruturi şi muşcături fine, simţeam cum se învârte tavanul cu mine. Poate că şampania pe care o băusem, poate excitaţia, dar corpul meu ardea şi simţeam o dorinţă nebună să fiu penetrată de designerul ciudat. A ajuns cu buzele sale cărnoase la labiile mele, care de acum erau fierbinţi. Şi-a băgat limba între ele şi pentru prima dată în viaţa mea, aveam ocazia să primesc un sex oral.

Limba lui Giuliano se mişca peste clitorisul meu cu o viteză remarcabilă, parcă ar fi fost limba unui şarpe. Senzaţiile pe care mi le provoca, era ceva cu totul nou pentru mine. Îşi băga şi două degete, mai întâi explorând zona aceea a corpului meu, trăgea cu degetele de labii şi îşi baga limba între ele. Mi-a luat o labie între buze, sugând-o încet.

Corpul începea să mi se încălzească uşor, o febră ciudată mă cuprindea şi simţeam cum tremur din toate încheieturile. Giuliano apăsa din ce în ce mai tare peste clitorisul meu. Degetul aluneca între vagin şi clitoris. Orgasmul clitoridian a explodat cu putere, zguduindu-mi corpul din toate încheieturile, aproape că am leşinat. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Casting… ca obiect sexual (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d