Până aici, este timpul să pun piciorul în prag!

Soţul meu este un mare pasionat de calculatoare, în special de jocuri. De-a lungul timpului am încercat să-i înţeleg pasiunea, dar în acelaşi timp, îmi doresc mai multă atenţie din partea lui. Pe lângă asta, adaug şi faptul că se apropie cu paşi repezi de vârsta de 40 de ani, iar eu îmi doresc un bărbat pe care să mă bazez, cu care să îmbătrânesc frumos, nu un bărbat ce nu reuşeşte să treacă mental de vârsta adolescenţei! …

În seara când mi-am zis că trebuie să iau măsuri, aveam un chef de făcut sex, cum poate nu am avut vreodată această dorinţă. L-am atenţionat de cum a venit acasă, că vreau să-mi ofere atenţie în acea seară, mai ales că a pierdut timp la calculator şi cu o seară înainte, înainte cu două seri, cu trei seri înainte… şi cu siguranţă urma să mai piardă şi pe viitor.

Mi-a spus că până îmi termin eu treburile prin casă, va sta un pic la calculator. Joacă tot felul de jocuri, în special unele în care se împuşcă între ei, cu unii din colegii lui. Uneori mă gândesc că la muncă vorbesc între ei mai mult de jocuri, decât despre treburile de la job. A durat ceva până când m-am aranjat, aşa cum mi-am dorit. Duş, pieptănat, manichiură, pedichiură… voiam să fiu frumoasă… lenjeria cea nouă.

Revenind în camera unde este amplasat calculatorul, m-am apropiat de el, l-am îmbrăţişat duios, apoi l-am sărutat pe gât… de mai multe ori. Speram să înţeleagă că trebuie să-mi acorde atenţia pe care mi-o doream. El, prins la jocul lui. Vorbea cu colegii lui prin căşti, se împuşcau, se răsteau unul la altul. Speram că-l aţâţ când mi-am băgat mâna încet în pantalonii lui scurţi, apoi în chiloţi… direct la penisul lui, pe care îl doream cu ardoare în mine.

I-am prins penisul şi am strâns, oftând uşor la urechea lui. Pe sistemul… Ce am găsit, să fie al meu!… Atenţia lui îndreptată către monitor. Nu l-a interesat nici cum eram îmbrăcată. Purtam lenjeria cea nouă, cea pe care şi el abia aştepta să mă vă vadă cât de sexy arăt.

În multe momente am zis la nervi că într-o zi îi voi arunca calculatorul ăla pe geam, dar la cât a costat, mă doare sufletul şi pe mine. Văzând că el nu are de gând să întrerupă jocul, ba mai mult, părea că-l deranjez, aşa-i părea atitudinea, mi-am zis că trebuie să schimbăm ceva.

Întâi m-am dus în dormitor, m-am dezbrăcat de lenjeria cea nouă, apoi am luat peste mine un halat sexy transparent cu broderie şi dantelă. Îi place să mă vadă când mă dezbrac total în faţa lui. Nu a fost suficient. Din debara am luat câteva cordeline, apoi m-am dus la soţul meu. Nicio treabă nu avea, era captivat cu totul de jocul lui. Am tras de scaunul lui spre mine, apoi l-am răsucit cu totul.

– Haide! Ce faci?!… Mai aveam puţin!…

– Nu mă interesează!… i-am spus eu, încercând să nu răbufnesc.

De la calculator s-a auzit un zgomot, un sunet. Sigur el ştia ce a reprezentat acel sunet, dar mie nu-mi păsa prea tare.

– Am pierdut!… Colegii vor râde de mine la muncă!… Offf…

Încercam să-mi menţin starea de spirit calmă, să nu explodez. Fără să stau mult la discuţie, am tras de tricoul lui până l-am dezbrăcat. Acelaşi lucru am făcut şi la pantaloni şi chiloţi. Se uita la mine şi nu înţelegea ce urma să se întâmple. Când mi-a văzut cordelinele, atunci a intrat la bănuieli.

– Ce vrei să faci?… a întrebat el cu o faţă nevinovată.

– Stai liniştit! Dacă voiam să te omor, o făceam de mult!

Răspunsul meu nu a părut că-l linişteşte prea mult. Şi totuşi, nu s-a împotrivit când am început să-l leg de scaun. Am început cu mâinile, apoi şi la picioare. Îmi plăcea să-l văd legat de scaun, neajutorat. Mă uitam la el cum încerca să se elibereze, dar nu avea vreo şansă. Poate că nu mă pricep eu la jocurile lui, dar la legat… nu mă întrece.

– Nu are rost să te mai zbaţi! Poate că ar trebui să-ţi arăt ce urmează să se întâmple… i-am zis eu, în timp ce m-am descheiat la halatul sexy transparent.

I-am trezit atenţia când a văzut că m-am descheiat la cordon, ca apoi să-l las să alunece încet pe spate, până când a ajuns la picioarele mele. Ochii soţului meu păreau să iasă din orbite. Şi când te gândeşti că până în acel moment era mai important jocul ăla, decât să-mi acorde atenţie, să mă fută!

Am început cu un mic dans lasciv, atât cu faţa spre el, cât şi cu spatele. Penisul creştea uşor. M-am aşezat pe picioarele lui, lipită cu spatele de el. L-am atins cu mâna pe unde ştiam că-i place, unde îl excită destul de tare. Întâi i-am prins sfârcurile între degete, trăgându-l uşor, ca apoi, să-mi duc mâna între picioarele lui. Penisul întărit abia aştepta să-l prind cu mâna, să-l strâng şi să-l frec.

M-am ridicat, apoi m-am întors cu faţa spre el, picioarele în lateral. Ştiu că ar fi vrut să mă atingă, să mă prindă de sâni sau de fese. Faptul că mâinile îi erau legate de scaun i-a creat frustrare. Mi-am lipit buzele de ale lui, ne sărutam, cu mâna stângă îi masam penisul. Îl auzeam cum geme. Orgoliul lui îi este prea mare ca să recunoască că a greşit faţă de mine, dar simţeam că îi pare rău.

Îi place când îl sărut la ureche. I-am oferit un pic din plăcerea la care se aştepta, dar a trebuit să mă răzbun un pic. Nu m-am lăsat până când nu l-am muşcat de lobul urechii, nu foarte tare, cât să simtă că sunt supărată pe el. Am coborât cu săruturile pe gât, în timp ce îi masam pieptul şi mă jucam cu sfârcul drept. A urmat suptul sfârcurilor. Aplecată spre el, i-am lins, supt şi muşcat fiecare sfârc. Am avut grijă să simtă atât plăcere, dar şi un pic de durere. Câte un pic din fiecare.

Aşa cum se aştepta el, m-am aşezat în genunchi între picioarele lui. Penisul erect mă aştepta să-l prind între buze, să-l sug şi să-l alint. Ce a uitat el? A uitat că el nu putea face nimic din ceea ce făcea de obicei. Are obiceiul să mă domine, să controleze el toate mişcările. Toate astea nu au avut loc în acea seară.

Limba ieşită din cavitatea bucală, i-am atins testiculele. Buzele au oferit un sărut. Auzeam uşoare suspine din partea lui. După ce i-am lins şi supt testiculele, am urcat încet de-a lungul penisului. La vârf, m-am năpustit asupra lui cu buzele. L-am prins imediat cu buzele şi am început să-l sug. Mişcări lente, apoi din ce în ce mai rapid. Soţul meu gemea şi tremura pe scaun.

Îmi era teamă ca nu cumva să termine prea devreme, altfel, tot demersul meu ar fi fost inutil. Eram convinsă că este destul de excitat pentru a continua. Aş fi vrut să mă aşez pe picioarele lui, cu faţa spre el, să-mi potrivesc penisul… să mă las cu totul în scula lui. În timp ce mă mişcam, să-l pun să-mi sugă sânii, dar braţele de la scaun mă incomodau.

M-am poziţionat cu spatele către el, cu mâna stângă i-am prins penisul, apoi l-am direcţionat spre zona fierbinte. M-am lăsat cu putere în scula lui erectă, oftând din greu. Ar fi fost o seară memorabilă între noi, dacă el nu pierdea timp preţios la calculator.

Ignorându-l total, încercam să mă ocup mai mult de mine, de nevoile mele. Cu mâna stânga mă trăgeam de sâni, cu cealaltă mă frecam între picioare, în timp ce mă mişcăm din ce în ce mai energic. Gemete zgomotoase, tremura uşor carnea pe mine, eram foarte aproape de orgasmul de care aveam nevoie, pentru a-mi potoli dorinţa de sex. A fost un orgasm foarte puternic. Am crezut că mă pot mulţumi doar cu unul singur, dar simţeam că nu este suficient. Mai aveam nevoie.

Am continuat să fac aceleaşi mişcări ca şi până atunci, poate ceva mai agitate decât până atunci. Îmi venea să ţip, să urlu că vreau orgasm… încă unul. Simţeam că este aproape să vină al doilea orgasm, dar nu reuşeam să-l provoc. Cu greu am reuşit. Când a venit al doilea orgasm, nu am mai ţinut cont de nimic şi am ţipat destul de tare. Cred că şi el a fost surprins de modul meu de exprimare.

Un pic mi-am alinat din dorinţa de sex de până atunci. Mă simţeam împăcată, deşi, seara ar fi arătat şi mai bine, mult mai pasională şi mai intensă într-un pat imens, noi doi dezbrăcaţi, futându-ne până la epuizare. M-am întors cu faţa spre el. I-am prins obrajii între palme şi l-am sărutat. Aproape că îmi venea să-l las aşa cum era. Legat de scaun şi fără să aibă parte de ejaculare.

– Nu mi-a trecut toată supărarea pe tine. Poate că ar trebui să te las nerezolvat, să vezi şi tu cum este, să simţi şi tu frustrarea mea.

Nu a zis nimic. M-am lăsat în jos, aşezată în genunchi între picioarele lui. I-am prins penisul cu o mână. Îl frecam încet, apoi tot mai repede. Soţul meu se încorda, gemea şi suspina. Cred că era mulţumit dacă ejacula doar din frecat. Mare noroc are că îmi place să fac sex oral. M-am aplecat şi i-am prins penisul în gură. Buzele strânse în jurul glandului… mmmhhh… îmi mişcam capul din ce în ce mai repede. De câteva ori am vrut să-i cuprind tot penisul. Cu greu, dar am reuşit o singură dată să ajung cu buzele la baza penisului. Mi-au curs lacrimile instant.

Mi-am reluat mişcările. Buzele strânse culisau aproape pe toată lungimea… el foarte încordat. Dintr-o clipă în alta urma să ejaculeze. Era una din dăţile în care mă puteam bucura de un sex oral făcut după cum vreau eu să-l fac. Coapsele îi tremurau… aahhh… sperma s-a izbit de gâtul meu. După câteva jeturi puternice, m-am lăsat în jos, până când am ajuns cu buzele la baza penisului. Simţeam stropi de spermă ce ţâşneau direct în gât.

Am stat aşa câteva momente, chiar dacă lacrimile curgeau pe obraji. A fost un gest nebunesc din partea mea, dar mi-a plăcut. După ce i-am eliberat penisul, mi-am aşezat capul pe coapsa lui, încercând să-mi revin datorită efortului depus.

– Acum ar trebui să te las aşa până dimineaţă, ca să te înveţi minte. Ţi-am zis că te poţi juca la jocurile tale, dar vreau şi eu mai multă atenţie. Este atât de greu să stai şi cu mine? Îţi cer prea mult?

Soţul meu ţinea capul în jos, uşor ruşinat. M-am ridicat ca să mă duc la baie. Aveam de gând să-l las un pic singur ca să aflu cum reacţionează. Nici nu am ajuns bine în dreptul uşii de la baie, că a strigat la mine.

– Nu mă lăsa aşa! Vino să mă dezlegi!

De dezlegat… l-am dezlegat, dar după ce mi-am făcut duş. Sper că şi-a învăţat lecţia!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Până aici, este timpul să pun piciorul în prag!”

  1. Ahhh cat as vrea să-mi vad sotia fututa…si slobozita in pizda…dacă nu se poate.macar sa.filmeze

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura