Loverboy (7)

… Oricât de plăcute ar fi fost momentele petrecute împreună cu Sergiu, a trebuit să ne trezim amândoi la realitate. Sergiu şi-a luat hainele de femeie şi s-a făcut nevăzut. Eram perfect conştientă de faptul că este stresat, că pe umerii lui este o răspundere mare, că amândoi am fost ameninţaţi dacă el nu reuşeşte să aducă fata aceea virgină, pe care şeicul şi-o doreşte cu ardoare. …

A doua zi nu l-am văzut pe Sergiu deloc, dar nici Alina nu s-a arătat. Eram tristă, abătută şi foarte îngrijorată pentru amândoi. Nu ştiam nimic. Mintea îmi lucra întruna fabricând scenarii. Nici măcar şeicul nu m-a vizitat. Am avut o zi plină de îngrijorări, dar şi de relaxare, pentru că nu a trebuit să stau la dispoziţia nimănui. Următoarea zi în schimb, de dimineaţă am fost anunţată că trebuie să mă îmbrac frumos şi trebuie să vin în Salonul cel Mare al Palatului, ca s-o primesc pe tânăra soţie a şeicului.

Cadânele au venit numaidecât, să mă îmbăieze, să mă pieptene, să mă dea cu creme parfumate. Când am fost în sfârşit pregătită, am fost dusă de fetele din Harem în Salonul în care şeicul stătea deja, nerăbdător pe jilţul lui. Am reuşit şi eu în timp util să ajung şi să-mi ocup locul în celălalt tron, în care mă prelingeam de emoţie şi îngrijorare.

S-a auzit un clinchet de clopoţel. O tânără superbă acoperită perfect de veşminte de mătase, însoţită de Alina şi Sergiu, a intrat cu paşi siguri şi fermi în salon. Era la fel de înaltă ca şi Alina, avea un păr lung până la şolduri, de un şaten închis. Fanta care rămăsese liberă în faţa ochilor, se arăta o privire caldă de căprioară, cu ochi frumoşi de chihlimbar.

Când a ajuns în faţa jilţului, şeicul nerăbdător a sărit de pe locul lui şi i-a desprins valul de pe faţă. O faţă ovală, dulce şi perfectă s-a arătat privitorilor. Cu un zâmbet cald, lipsit de teamă sau emoţii. Fata curajoasă şi îl înfrunta cu seninătate pe Abdul. Abdul era vrăjit. I-a luat faţa în mâini şi a sărutat-o lung pe buzele senzuale şi rozalii, ca nişte boboci de trandafir. Cu nerăbdare, a început să desprindă straturile din veşmântul fetei, era nerăbdător s-o vadă goală, în goliciunea ei perfectă, comoara lui, cea mai nouă achiziţie.

Frumuseţea Andradei strălucea, precum valoarea unei nestemate. Formele voluptoase ale fetei, se creionau în linii dulci, curbe apetisante, sâni proaspeţi cu sfârcuri pufoase, ridicaţi şi obraznici, cu carnea tare şi fermă. Sânii Andradei erau o operă de artă, suficient de mari şi plini să înnebunească orice bărbat. Datorită tinereţii, încă ridicaţi şi fermi, îţi venea să muşti din ei, să-i lingi, să-i sugi şi să-i mozoleşti fără oprire. Nici din stânca să fi fost, nu rezistai.

Talia trasă prin inel, cu şoldurile rotunde, defineau forma de clepsidră a corpului ei. Fata era perfect epilată la muntele lui Venus, şi totuşi, pufişori aurii se vedeau strălucind pe labiile ei rotunjoare. Fata era o invitaţie la sex. Ochii şeicului străluceau de mulţumire şi de excitaţie. S-a apropiat de fată, care roşise deoarece fusese despuiată în faţa atâtor oameni, dar nu era speriată absolut deloc. Şeicul îi mângâia conturul fin al feţei.

De pe faţa a coborât pe gât, apoi i-a atins sânii şi a coborât la abdomen şi s-a oprit cu degetele între picioarele Andradei, alunecând uşor între labiile ei, pătrunzând cu degetele în vagin. Dar degetele s-au lovit de himenul fetei, şeicul râzând satisfăcut, le retrase rapid.

– She is a virgin… zise el satisfăcut, adresându-se lui Sergiu.

Imediat a dat poruncă ca fata să fie dusă în Salonul ei personal, să se odihnească şi să fie pregătită pentru noaptea care urma. Nici de data aceasta şeicul nu a avut răbdare să aştepte ceremonia legală, o dorea atât de mult pe Andrada, încât nu voia să mai piardă nicio noapte. Dar ce s-a întâmplat apoi, m-a mirat foarte mult.

A dat poruncă ca să fiu pregătită şi eu pentru noaptea nunţii, cu alte cuvinte voia să petreacă noaptea cu amândouă, spunând că vrea să-şi ia rămas bun de la mine şi vrea s-o iniţiez pe Andrada în secretele iubirii trupeşti. Toate acestea le-a anunţat de faţă cu toţi ceilalţi. În ochii lui Sergiu ardea flacăra indignării, era gelos de mama focului, el considera că de acum sunt doar a lui. Într-un târziu am reuşit să rămân singură cu Alina, încă eram şocată şi mă uitam îndurerată la prietena mea, nu-mi venea să cred că îşi sacrificase sora pentru eliberarea mea.

– Fată ai înnebunit cu totul? De ce ţi-ai adus surioara aici? De ce o sacrifici, de ce o închizi într-o colivie? Nu este de ajuns că tu eşti roabă pe viaţă? Nu pot să cred, nu pot să cred Alina! De ce ai făcut?

– Tu nu înţelegi! Pentru că pe tine te orbeşte dorul de casă, dar eu m-am îndrăgostit de Abdul şi tot ce îmi doresc este să îi fac copii. Iar în ceea ce o priveşte pe Andrada, voi face tot posibilul s-o eliberez când va veni timpul s-o fac. Dar până atunci voi aduna nişte bani ca să-i asigur viitorul. Crede-mă Delia, m-am gândit foarte bine la viitorul nostru. Iar faptul că te eliberez pe tine, este doar un motiv în plus să fac acest pas.

Alina a ştiut foarte bine să mă liniştească. Înţelegeam cuvintele ei, dar eram în acelaşi timp perfect conştientă că încearcă să facă tot posibilul să mă simt eu bine, indiferent ce s-ar întâmpla. Acest lucru m-a făcut s-o admir şi mai mult şi să îi port recunoştinţă pe viaţă.

Cadânele ne-au pregătit pe amândouă pentru Noaptea cea Mare. Eu încă eram stăpâna Salonului Matrimonial, dar lucrurile aveau să se schimbe în scurt timp. Am fost îmbrăcată în veşminte lungi de voal pe care şeicul urma să mi le dezbrace. La fel şi Andrada, împreună cu mine, fusese îmbăiată, masată pe tot corpul cu creme parfumate şi îmbrăcată în veşminte de mătase naturală. Părul ne-a fost pieptănat şi lăsat liber pe spate. Înainte să apară şeicul în Salonul Matrimonial, câteva minute am rămas singură cu Andrada.

– Draga mea, pot să-mi imaginez că eşti înspăimântată. Voi face tot posibilul să-ţi atenuez şocul… i-am spus îngrijorată.

– Stai liniştită, Delia, nu îmi este frică. Mi-a povestit Alina, tot ce trebuie să ştiu, voi fi curajoasă.

Am văzut în ochii ei un fel de tristeţe, dar şi semeţia curajului. Abia am reuşit să schimbăm două vorbe, că şeicul şi-a făcut apariţia în salon. Şedeam amândouă pe patul matrimonial, ţinându-ne de mână. În sinea mea, mă bucuram că s-a întâmplat aşa. Aveam senzaţia că sunt acolo ca s-o protejez. Şeicul s-a apropiat de noi. A luat-o de mână pe Andrada, determinând-o să se ridice în picioare. S-a apropiat de ea, şi-a lipit buzele groase de buzele senzuale ale fetei, sărutând-o cu pasiune.

Mi-a făcut semn să mă dezbrac singură, să-mi lepăd şi ultimul veşmânt. El a desfăcut pe rând mantiile cu care era Andrada acoperită. Părul care îi acoperea sânii, i l-a dat deoparte, dezvăluind frumuseţea de sâni fermi şi juvenili cu sfârcurile lor rozalii şi pufoase, ca două frăguţe înmiresmate.

A căzut pe podea şi ultimul veşmânt de mătase. Şeicul o ţinea de mână şi o conduse spre pat, făcându-i semn să se întindă culcată pe spate. Andrada s-a executat, bărbatul stătea deasupra ei analizându-i corpul perfect. Lumina din salon, împrăştia reflexii aurii peste unduirile rotunde ale corpului tânăr şi ferm al fetei. Ochii înfometaţi de prospătura al şeicului, străluceau precum unui prădător care urmează să-şi devoreze prada.

Şeicul şi-a lepădat veşmintele care îi acopereau umerii şi bustul, rămânând cu bustul gol. Eu stăteam complet dezbrăcată pe marginea patului, în partea opusă Andradei, dar se pare că eu deocamdată nu aveam nimic de făcut, decât să privesc scena excitantă care se derula în faţa ochilor mei. Mâinile şeicului au început să se mişte pe corpul fetei, jucându-se întâi cu sfârcurile, peste care s-a aplecat încet sugându-le la început fin, apoi din ce în ce mai puternic, alintându-i pe rând, când pe unul, când pe celălalt.

Se aşeză lângă fată. O mână o introduse între picioarele ei, desfăcându-i larg coapsele. Labiile cu pielea lor catifelată şi pufişorul auriu, care le acoperea, s-au desfăcut că două petale de floare. Totul era impecabil, neatins, nou şi neexplorat, era o frumuseţe neprihănită, care cerea să fie iubită. Fata gemea uşor, gesturile şeicului o excitau. Broboade de sudoare i-au apărut pe obraji. Mi-am dat imediat seama că bărbatul urmăreşte să-i provoace un orgasm clitoridian fetei, înainte s-o penetreze.

S-a dezbrăcat de tot, lipindu-se pe lateral de corpul fetei, în aşa fel încât penisul erect să atingă şoldul Andradei. Şeicul luă mâna fetei şi îşi aşeză penisul în palma ei. Penisul pulsa excitat, aştepta lăcrimând momentul penetrării. Andrada gemea încet înfundat, dar se pare că îi plăcea ce i se întâmplă. O fată atât de tânără avea să devină femeie în acea noapte. Şeicul se ridicase în picioare. De data asta îşi folosi penisul s-o mângâie pe fată.

Pe rând, i-a atins sfârcurile şi sânii, buzele şi gâtul, lovind uşor cu capul penisului de buzele cărnoase ale feţei, apoi a coborât încet spre muntele lui Venus şi chiar a vârât instrumentul între labiile fetei. Andrada a tresărit, a ridicat uşor instinctiv din bazin. Şeicul mi-a făcut semn să mă poziţionez între picioarele Andradei şi să-i servesc un sex oral, în timp ce sânii şi sfârcurile mele se freacă de corpul ei.

Avea o vulvă atât de proaspătă, atât de frumoasă ca o floare, curată şi înmiresmată. Mi-am lipit buzele de pizda ei, sugând-o cu poftă. Gemetele fetei se înteţeau. Încurajată de acest lucru, mi-am vârât limba între labiile ei, în tot acest timp şeicul îi sugea sfârcurile. În acel moment am înţeles rolul meu în ecuaţie şi dorinţa şeicului de a oferi o plăcere supremă noii sale soţii.

Şeicul s-a culcat sprijinit în cot lângă fată, băgând două degete între labiile ei, iar eu am ajuns cu capul deasupra capului fetei din partea cealaltă a patului sărutând-o pe buze şi preluând sânii şi sfârcurile. În niciun moment nu trebuia să slăbim de acţiunile care ofereau excitaţia supremă fetei. Degetele lui Abdul alunecau rapid între labiile lubrifiate ale fetei între vagin şi clitoris. Corpul ei se cutremura în spasme puternice.

În momentul în care excitaţia a ajuns la maxim, orgasmul a explodat cu intensitate în corpul ei. Gemea, ţipa şi tremura cu ochii închişi. Încă era amorţită de efectul puternic al orgasmului, când Abdul s-a întins cu toată greutatea lui peste fată, introducându-şi penisul erect la, dimensiune maximă, în vaginul fetei. Penisul s-a lovit de himen şi a fost nevoie să mai bată de câteva ori la uşă, forţând intrarea. Dar la un moment dat himenul a cedat. Excitaţia bărbatului fiind foarte puternică a ejaculat în vaginul Andradei, culcându-se cu totul peste ea.

Stăteam culcaţi toţi trei în patul matrimonial, când Abdul începu să se joace cu sfârcurile mele ciupindu-le, apoi sugându-le cu poftă. Sângele curs pe cearşaful alb, se pare că nu-l deranja pe Abdul, nu a cerut să se schimbe cearşaful, a lăsat picăturile roşii ca un semn al valorii noii sale achiziţii. Ne-a cerut să facem un 69, să ne lingem una pe alta, să ne sărutăm, să ne sugem sfârcurile.

Andrada învăţa repede, mişcările ei nu erau stângace şi s-a obişnuit rapid cu ce are de făcut. După ce şi-a revenit Abdul, a căutat s-o penetreze din nou pe Andrada, doar era cea mai nouă achiziţie a lui. A aşteptat s-o încălzesc eu în prealabil, apoi, culcată cu faţa în jos pe patul matrimonial a penetrat-o din nou, fără să ţină cont de faptul că fata abia fusese iniţiată. La un moment dat i s-a pus pata să ne penetreze pe amândouă în anus. Ne-a pus una lângă alta în patru labe pe pat.

Ne lovea excitat, cu palmele peste fese. Îşi scotea penisul din anusul Andradei, apoi îl bagă la mine în anus şi invers. Aşa ne-am jucat toată noaptea. În pauzele în care el se refăcea, eu trebuia s-o stimulez în continuu pe fată, să fie mereu excitată. Spre dimineaţă am căzut epuizaţi cu toţii. Sergiu avea deja actul eliberării mele, îl semnase Abdul înainte de noaptea noastră fulminantă.

Am plecat lăsând în urmă totul, pe frumoasa Andrada şi pe curajoasa ei soră, Alina. Când am atins cu picioarele pământul Sfânt al României, am căzut în genunchi şi l-am sărutat. Am devenit soţia lui Sergiu şi am lăsat în urmă tot trecutul. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu frumoasa Andrada, dar mereu m-am rugat pentru soarta ei şi pentru Alina, femeia care mi-a redat libertatea.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia … 

… citeste partea a patra …

… citeste partea a cincea …

… citeste partea a sasea …

*Povestea este o fictiune, personajele si actiunea nu sunt reale.

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Loverboy (7)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura