Poți face tot ce vrei cu mine! Umple-mă!

Compania M. a semnat un contract pentru construirea unui obiectiv de amploare în zona dobrogeană de litoral. Pentru elaborarea studiilor de autorizare a trimis în teren echipe de specialiști, să adune date și să le prelucreze. Una din echipe a fost formată din Ina și Paul. Ei trebuiau să adune date pentru studiile de mediu, să cartografieze zonele care ar putea fi declarate ca protejate în viitor. S-au cazat la un hotel din zonă, care le oferea condiții excelente de confort, hrană, dar și de întreținere. …

În fiecare seară luau masa la restaurantul elegant, care îi răsfăța cu toate delicatesele, pe care și le-ar fi putut dori. Într-una din zile, cercetările i-au dus pe o plajă neamenajată, unde se știa că acolo se practică nudismul. După ce terminară de adunat datele, și-au permis un moment de odihnă, după mersul prin soare și praf.

– Ina, hai să facem o baie în mare, să ne răcorim puţin!

– Nu pot! Nu am costumul de baie la mine!

– Cine a zis că ai nevoie de costum de baie? În plus, aici e plajă de nudişti, chiar dacă nu-i vezi în apropiere.

– Eşti nebun! Cum o să fac baie dezbrăcată împreună cu tine?

– Draga mea, şi eu o să fiu dezbrăcat şi jur că nu-ţi fac niciun rău!

Ina îl privi cu scepticism şi chiar teamă, dar, în cele din urmă, îşi luă inima în dinţi şi s-a dezbrăcat. Corp armonios, longilin, sâni destul de mari, cu sfârcuri proeminente, epilată complet, lăsând la vedere muntele lui Venus îmbietor şi o minunăţie de buci perfecte, rotunde şi apetisante. De prisos să spunem că penisul lui Paul intrase serios în erecţie, Ina încercând să ignore aspectul ăsta, deşi scula bărbatului nu era deloc modestă, ba dimpotrivă.

Au intrat în apă şi s-au bălăcit minute bune în valurile destul de înalte. La unul din ele, Ina se dezechilibrat şi s-a agăţat de gâtul lui Paul. Bărbatul o luat-o în braţe, strâns, simţindu-i trupul încordat şi o dus-o blând la mal. Ieşiseră pe uscat şi se uscară dezinvolţi, fără pudoarea inutilă de la început. Pe drumul de întoarcere, Ina îi spuse:

– Mi-e tare ruşine! Am stat goală în faţa ta!

– De ce ţi-e ruşine? Ai un corp fabulos, iar sânii sunt… minunaţi! Arăţi perfect, trebuie să fii mândră!

– Nu ştiu ce să zic! Doar, te rog, să rămână secretul nostru!

– Ina, ai cuvântul meu, nu-ţi face nicio grijă, răspunse Paul întinzându-i mâna. Ina îi răspunse şi rămaseră mult timp ţinându-se de mâini.

Ajunşi la hotel, Paul i-a propus Inei să-i facă cinste cu o şedinţă de masaj, ca să se relaxeze după efortul de peste zi. Ina a acceptat bucuroasă şi s-au dus împreună la şedinţa rezervată. La sfârşit, Paul a condus-o la cameră. S-au sărutat pe obraji de la revedere când, Paul a luat-o prin surprindere:

– Am comandat o sticlă de vin. Vrei să o bem împreună… în camera ta?

Ina a amuţit, apoi, după câteva clipe de gândire, a răspuns:

– … Doar bem vin, da??! Mai vrei şi altceva?

– Eu nu vreau decât ceea ce vrei tu. Nimic altceva.

– Atunci, te aştept!

După câteva minute, Paul, îmbrăcat tot în halat de baie, a intrat în camera Inei, pe care o găsi îmbrăcată la fel, în halat de baie. Au umplut paharele şi ciocniră amândoi. Ina s-a așezat pe pat, Paul într-un fotoliu.

– Știi ce mi-aș dori foarte, foarte mult? Să te mai văd cum erai când am făcut baie în mare.

– Hmmm… și pentru ce motiv, mă rog?

– Ți-am spus și mai devreme: pentru că arăți fantastic, îmi place să-ți privesc corpul minunat! De când lucrăm împreună, mi-e greu să mă concentrez atunci când sunt în preajma ta.

– Eu cred că vrei să mă aburești, să profiți de mine! Adevărat? Crezi că nu-ți văd scula sculată? Ești gol, nu-i așa?!!

– E la fel de adevărat cum e și faptul că aș vrea ca și tu să profiți de mine! Da, sunt gol!… spuse Paul, dând halatul jos. Penisul era deja în erecție maximă.

– Și cum aș putea să profit eu de tine? Crezi că nu știu ce poți face cu scula aia? O bagi în mine și te descarci…

– Da, dar cu scula asta poți obține un orgasm care, sunt sigur, că te-ar face fericită. Și îți mai pot oferi un orgasm cu limba şi cu degetele.

– Adică vrei să mă fuţi şi, probabil, să-mi dai şi muie. Corect?

– Nu chiar. Vreau întâi să te sărut, să-ţi mângâi sânii, să îţi sug clitorisul şi să gust sucul dulce al pizdei. Şi, dacă mă laşi, să îţi ling anusul. Apoi, poţi lua orice vrei de la mine. Fără restricţii. Te vreau rău de tot, Ina!

După câteva momente de gândire, Ina răspunse:

– Uite cum stă treaba, Paul! Ai reuşit să mă zăpăceşti puţin la început, dar ce îmi propui tu atât de direct şi fără perdea nu prea poate să stea în picioare. Mie îmi trebuie mai mult decât atracţia fizică. Nu am pretenţia să te îndrăgosteşti de mine, dar, dacă nu există şi o apropiere psihică între noi, eu mă retrag. …

-… Stai, nu te supăra, văd că ai pus botul deja. E adevărat, lucram de ceva timp împreună, ne ajutăm unul pe celălalt, eşti un bărbat atrăgător şi, când vrei, manierat. Hai să nu tragem concluzii pripite, nici tu, nici eu. Timpul rezolva multe, ştii bine!… Şi, ca să nu te las să pleci total nemulţumit, o să-ţi îndeplinesc mica ta dorinţă, aceea de a mă vedea goală. Mai ales că deja m-ai văzut la plajă.

Ina dezbrăcă halatul şi-l lăsă pe Paul să privească trupul perfect. Oftând, bărbatul se apropie de ea, îi puse o mână pe umăr:

– Mulţumesc, draga Ina! Noapte bună, vise plăcute! Ne vedem dimineaţă la micul dejun! O sărută pe obraz, îmbrăcă halatul şi ieşi din cameră.

A doua zi, s-au întâlnit la restaurant, sărutul pe obraz devenit ceva normal, doar că, de data asta, Paul îl prelungi puţin fără ca Ina să se împotrivească. După masă, au urcat în maşina de teren şi au pornit la treabă. La un moment dat, Ina a zis:

– Te superi dacă, te rog, ceva? După ce terminăm lucrul pe ziua de azi, vrei să mergem să facem baie, iarăşi?

– Sigur că nu mă supăr! E perfect aşa!

La terminarea programului, au mers la aceeaşi plajă, la fel de pustie ca în ziua precedentă. S-au dezbrăcat cu dezinvoltură şi au intrat în apa călduţă a mării. Când ajunseră la o adâncime ceva mai mare, Ina se apropie şi îl luă pe Paul în braţe.

– Te rog, lasă-mă să mă ţin de tine. Nu înot bine şi valurile sunt mărişoare.

Paul o îmbrăţişă la rândul lui. Simţea sfârcurile întărite atingându-i pieptul, sânii pietroşi şi mari, pielea catifelată a femeii. Mâna cu care o ţinea de mijloc a coborât uşor, atingând fesele rotunde şi ferme. S-au bălăcit minute bune, râzând şi bucurându-se de împrospătarea adusă de apă. Încet, au pornit spre mal. Când au ajuns la adâncime mică, Ina s-a desprins şi, brusc, l-a sărutat pe gură:

– Mulţumesc că ai grijă de mine!

Seara a decurs fără vreun eveniment deosebit, au savurat mâncarea fină şi au dansat puţin. La despărţire, au stabilit că a doua zi să meargă iarăşi la baia obişnuită. Aşa, au trecut câteva zile, în care cei doi au făcut aproape toată munca de teren. Deplasarea lor se apropia de sfârşit. În fiecare zi, după program, mergeau la mare, pentru baia devenită obişnuinţă. La ieşirea din apă, au început să stea întinşi la soare, ca să se mai usuce… Întinşi pe prosop, aproape lipiţi unul de celălalt.

Timid, Paul a atins pulpa Inei cu degetele, mângâind-o uşor. Femeia nu l-a oprit, continuând să converseze cu el ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La un moment dat, Ina se întoarse pe o parte cu faţa la Paul. Mâna lui rămase pe piciorul Inei, iar aceasta atinse pieptul bărbatului, insistând asupra sfârcurilor care începeau să se întărească. Penisul, în schimb, reacţiona mult mai repede, sculându-se şi întărindu-se la maxim, fără ca femeia să-l fi atins. Ina privi penisul şi zâmbi:

– Mi se pare că te exciţi foarte repede!

– Când sunt lângă tine, da, foarte repede şi cred că reacţia mea spune destul de multe!

– Se poate spune şi aşa, ai dreptate. Însă contează ce şi cum se întâmplă în continuare. Nu îţi fac avansuri, fii liniştit, doar comentam ceea ce văd. Pe de altă parte, recunosc că şi vederea şi atingerea corpului tău mă excită într-o oarecare măsură, sinceră să fiu.

– Mă bucură mult ceea ce îmi spui, serios! În plus, îmi place tare mult să lucrăm şi să petrecem timpul împreună.

– Şi mie, Paul, şi îmi pare tare bine că ne înţelegem şi ne simţim bine… Nu vreau să fiu obraznică sau deplasată, dar mi-ar place să îţi ating penisul, să îl simt în mână… E OK?

– Ina dragă, dacă nu te superi şi nu ţi se pare ofensator, eu prefer limbajul neaoş, popular în detrimentul celui academic care mă face să mă simt ca la o autopsie!

Ina izbucni în râs:

– De acord cu tine. Am folosit cuvântul penis ca să nu te şochez cumva… Deci, îmi dai pula?

Paul aprobă din cap şi oftă când mâna Inei cuprinse mădularul tare şi drept. Degetele Inei mângâiară cotorul de la cap până la bază şi înapoi, şi încă o dată. Strânse mai tare şi continuă să frece penisul cu mişcări calme, lente, decalotând capul de fiecare dată. Îl lăsă expus şi îl atinse cu degetele, mângâindu-l de jur-împrejur, atingând orificiul dătător de spermă.

Respiraţia lui Paul se accelera într-o oarecare măsură, dar el rămase nemişcat, lăsând-o pe Ina să se joace în voie. Joaca femeii se prelungi minute în şir, ea nedând semne că s-ar plictisi. Îşi continua mişcările tacticoase, fără să le accelereze, repetând figura cu mângâiatul capului penisului. La un moment dat, după ce ajunsese la baza penisului, i-a luat ouţele în mână şi le-a frământat uşor, simţindu-le umflate:

– Cred că sunt pline de spermă coaiele astea. Aşa e?

– De asta poţi fi sigură! E şi ăsta un alt semn…

– Probabil că da! Mă impresionează controlul tău, zău! Nu mă aşteptam! Îmi place! Drept răsplată, dacă vrei, poţi să te joci cu sânii mei. Doar puţin, nu vreau să mă excit mai mult decât sunt acum.

Paul îi atinse sânii cu degetele, îi alinta sfârcurile care începură să se întărească, apoi îşi folosi gura cum ştia el mai bine. Linse conturul sânilor, apoi sfârcurile deja tari. Le lua în gură şi începu să le sugă pofticios, dar fără grabă, muşcându-le uşor din când în când, în timp ce respiraţia Inei deveni tot mai precipitată. Îl opri:

– Gata, pofticiosule! N-o să capeţi lapte de la mine, dar sigur m-am excitat prea tare! Haide la hotel!

Încă tremurând amândoi, se îmbrăcară și merseră la hotel. Seara a decurs normal, chiar vesel, cu glume și mici bârfe schimbate la masă, destinși ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Au terminat masa, s-au sărutat pe obraz ca de obicei și s-au dus la camerele lor. Paul, încă înfierbântat, făcuse un duș și se duse pe balcon, să se bucure de briza mării seara. O ciocănitură în ușă. Puse halatul pe el și deschise. Ina, cu o sticlă de vin în mână, îmbrăcată tot în halat.

– Ne-a rămas o sticlă de vin nebăută. O bem împreună sau te duci să faci nani?

– Numai la miştouri ţi-e gândul!

Paul turnă vin în pahare şi îi dădu unul Inei.

– Noroc! Mulţumesc pentru vin şi pentru zilele frumoase petrecute împreună… mai ales la plajă.

Înainte să ia paharul, Ina lăsă halatul să cadă de pe ea, arătându-şi trupul înnebunitor. Luă paharul şi desfăcu cordonul halatului lui Paul. Halatul lui căzu de pe umeri. Ina se apropie.

– Noroc! Şi mie mi-au plăcut zilele acestea, dar şi tentativa ta de a mă fute şi reacţia la refuzul meu! Azi, la plajă, începusem o joacă. Vreau s-o continuăm!

Paul lăsă paharul jos şi trecu la sânii Inei, continuând joaca de pe plajă. În timp ce îi mozolea lacom, mâna lui cobora spre muntele lui Venus. Atinse lindicul şi îl masa grijuliu, apoi desfăcu labiile şi o penetra încet, cu un deget, apoi cu două, din ce în ce mai adânc. Ina începuse să tremure deja când Paul cobora şi cu gura, îi linse lindicul, apoi îl luă la supt. Din când în când, îl muşcă uşor frecând vaginul Inei cu cele două degete.

Orgasmul femeii explodase cu putere. Strânse picioarele prinzând degetele lui Paul ca într-o menghină. Când se linişti un pic, a îngenuncheat în faţa lui Paul. Scula lui se întărise iar, cerând buzele Inei. Ea o lua în mână şi decalotă capul lucios şi umflat. Buzele cuprinseră mădularul excitat. Nu îl linse, ci începu să-l sugă calm luându-l în gură treptat, încet. Limba îl lingea şi palpa pe măsură ce înainta spre amigdale. Ajunse să o înghită pe toată, forţând-o să intre în gât, sufocând-o. O scoase şi repetă mişcarea, la fel de adânc. O scoase iar:

– Fute-mă în gură, pulosule! Dă-mi muie!

Paul o apucă de păr şi îi împinse capul în pula cât putu de adânc, apoi trecu la contre. Când îl simţi că se apropie de ejaculare, Ina îl opri. S-a ridicat şi se aşeză capră pe marginea patului. Paul veni în spatele ei şi îi penetra vaginul înfierbântat cu o mişcare lentă, pătrunzând-o la maxim. O apucă de şolduri şi o futea cu contre adânci, delectându-se cu strâmtimea umedă şi caldă a pizdei Inei.

Mari ritmul pe măsură ce simţea că femeia se apropie de orgasmul, vestit de ţipătul prelung scos de femeia care se înmuie în mâinile lui Paul. Acesta nu scoase penisul din ea. După ce îi dăduse câteva momente ca să-și revină cât de cât, spuse:

– Vreau să ți-o dau la bucile astea bune! Vreau să te fut în cur!

– Poți face tot ce vrei cu mine! Umple-mă cu pula aia mișto! Dă-mi-o tare, trage-mi-o adânc!

Rămase în aceeaşi poziţie, numai că îşi expuse curul mai mult. Paul îi desfăcu bucile şi propti penisul în anus. Fără nicio pregătire înfipse pula în curul strâmt al femeii.

– Aşaaiiii, răutate, chiar nu mă ierţi! Oh, ce mare e! Daaa, bag-o, o vreau pe toată!

Fără ezitare, Paul o apucă iar de şolduri și o trase în scula lui, cu contre dure și adânci.

Orgasmul izbucni în același timp la amândoi. În timp ce Ina țipa de plăcere, Paul dădu drumul spermei care umplu curul femeii, apoi se scurse pe labii și pe coapse. Epuizați, cei doi se prăbușiră unul lângă celălalt, cuprinși de un somn profund.

A doua zi, Paul se trezi cu greu ca după o beție cruntă. Uimit și derutat văzu sticla de vin pe masă, nedesfăcută. Coborî la micul dejun. Ina era deja la masă.

– Bună dimineața, draga mea! Nu mi-am dat seama când ai plecat. Cum ai dormit? Ți-a plăcut?

– De unde să plec și ce să-mi placă? M-am uitat la un film, apoi am dormit buștean.

Paul a avut o revelație dureroasă: visase!

Poveste scrisa de D.P.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Poți face tot ce vrei cu mine! Umple-mă!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura