Idilă în familie (12)

… – Te rog, poţi să-mi dai paharul cu vin?… spuse ea, după ce s-a oprit brusc.

– Cum să nu!… a răspuns el.

Irina a luat paharul din mâna lui, a luat o gură sănătoasă de vin, pe care a înghiţit-o imediat. Însă, a realizat că nu asta ar fi trebuit să bea. I-a înmânat lui Daniel paharul de vin, ca apoi să-i spună. …

– Te rog, mai bine adu-mi un pahar cu apă. Nu ştiu de ce am cerut vin, apă ar fi trebuit să cer.

Daniel i-a înţeles solicitarea. A coborât din pat, s-a dus la bucătărie, apoi a revenit cu un pahar cu apă. Irina a luat paharul, apoi a băut jumătate din el. După ce a înmânat paharul lui Daniel, s-a aşezat pe o parte cu spatele către el, poziţie uşor ghemuită. Se gândea la faza în care bărbatul a sărutat-o între picioare şi nu ştia cum să o interpreteze. Dintr-o dată, i s-a părut că totul s-a derulat prea repede între ei.

Nu îi era străină expresia de sex oral, doar că se gândea doar la partea în care o femeie cuprinde cu gura penisul unui bărbat şi-l satisface până la ejaculare. Despre cunilingus, nu auzise mai nimic.

Chiar dacă auzise despre felaţie, era convinsă că aşa ceva nu va face vreodată unui bărbat. I se părea un gest respingător şi foarte înjositor… Cum adică să-i sug pula?… Pe acolo iese şi altceva, nu doar sperma… Ar fi vrut să poată vorbi cu sora ei despre asta în acele momente. Daniel a înţeles că ceva se întâmplă cu Irina, dar nu avea nicio idee la ceea ce se gândea ea.

– S-a întâmplat ceva?… a întrebat el, în momentul în care s-a aşezat la spatele ei, cuprinzând-o cu braţul.

– Sunt bine!… zise ea, dar a fost doar un răspuns automat, pentru a scăpa de întrebările ulterioare… Oare mai plouă afară?… a continuat ea.

– Nu cred. De ce?… Te gândeşti să pleci?… a întrebat el.

– Poate că ar fi timpul să plec! … a zis ea destul de ferm… Până în acel moment nu se gândise la plecare, dar întrebarea bărbatului a făcut-o să ia o decizie imediată.

S-a ridicat la marginea patului, apoi s-a ridicat în picioare. Cu braţele încerca să-şi acopere zonele intime, în timp ce îşi aduna hainele, deşi bărbatul o văzuse dezbrăcată mai devreme, şi chiar au făcut sex. Nu mai avea sens să-şi ascundă goliciunea.

– S-a întâmplat ceva?… a întrebat Daniel mirat.

– Nu ştiu să explic. Ştiu doar că trebuie să plec acum, nu mai pot sta.

– Am făcut ceva ce nu trebuia?… Te-a durut ceva?… Am greşit cu ceva faţă de tine?… Nu te-ai simţit bine în compania mea?

Irina s-a oprit pentru câteva momente din îmbrăcat, a analizat întrebările lui, încercând să-i găsească răspunsuri. În acea serie de întrebări, dintr-o dată simţea că-i pare rău de faptul că a făcut sex cu Daniel, că şi-a ascultat sora, ce a îndemnat-o să întreţină raporturi sexuale cu acesta… Oare ce a fost în mintea mea de am acceptat să fac sex cu el?… De ce m-am luat după Gaby?… De ce am făcut sex cu el atât de repede?… Abia l-am cunoscut!… Ooffff…

– Nu cred că sunt în stare să răspund la întrebările tale. Cel puţin nu acum. Simt că totul s-a petrecut prea repede. Nici nu ştiu de ce am făcut asta. Nu ştiu ce-i cu mine! Ar fi trebuit să mă simt bine în compania ta, ai fost destul de atent cu mine, dar tot nu reuşesc să-mi explic ce anume s-a întâmplat. Te rog să mă scuzi! Acum îmi dau seama că plec şi te las nerezolvat. Te rog să mă scuzi!

– Ne vom mai vedea?… a întrebat Daniel, în timp ce a coborât din pat complet dezbrăcat.

Irina s-a uitat spre trupul lui gol, la organul bărbătesc. O ruşine apăsa asupra conştiinţei sale. A întors capul în direcţia opusă, doar ca să nu-l mai vadă dezbrăcat.

– Încă nu ştiu. Rămâne să analizez mai bine ce s-a petrecut între noi.

Până când Irina s-a îmbrăcat, Daniel nu i-a mai adresat nicio întrebare. Şi-a luat un tricou cu mânecă scurtă pe el şi perechea de pantaloni scurţi, când a realizat că goliciunea lui i-a stârnit ei o oarecare stare de stânjenire. În acele momente făcea o comparaţie între cele două surori şi diferenţele evidente între ele. Gaby, o femeie cu multă pasiune, ce a avut nevoie doar de un imbold de la bărbatul potrivit pentru a se descătuşa, de a lăsa liber fanteziile.

În schimb, Irina, deşi era mai mare cu doi ani decât sora ei, şi-a început viaţa sexuală mult mai târziu. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Lipsa de încredere a făcut-o să nu fie stăpână pe deciziile ei, pe impulsurile de moment. Lipsa de experienţă i-a creat mai mult un blocaj, decât să ia totul ca pe o provocare în momentele mai puţin cunoscute în materie de sex.

Afară ploaia se se liniştise, câţiva stropi mai aterizau din când în când. Irina îmbrăcată, gata pregătită să plece. Daniel s-a oferit să o conducă măcar până la stradă, dar ea a insistat că nu trebuie, că sigur se va descurca. Încerca să înţeleagă reacţia ei şi nu reuşea. Faptul că ea nu era deschisă să vorbească despre probleme, despre ceea ce simţea în acele momente, îl făcea şi pe el nesigur. Nu avea idee cu ce a greşit. Ar fi vrut să vorbească cu Gaby. Dintre ei doi, ea o cunoştea cel mai bine pe Irina, dar nu putea să facă asta atunci.

Irina plecase nervoasă. Seria de întrebări din capul ei nu-i dădeau pace, mai ales de faptul că nu găsea răspunsuri la ele. Pe drum s-a gândit să o sune pe sora ei. Simţea nevoia să se elibereze.

– Hei, bună… Spune cum a fost?… a întrebat Gaby foarte curioasă.

– Nu-mi mai aminti!

– Păi ce s-a întâmplat?

– Nici eu nu ştiu. Ştiu doar că m-am ridicat, m-am îmbrăcat şi am plecat.

– Cum aşa? Ce ţi-a făcut? S-a purtat urât cu tine? Mă sperii!

– Nimic din toate astea…

– Dar atunci?

– Nici nu ştiu cum explic…

– Descrie ce anume s-a întâmplat şi poate îmi dau seama.

– Am băut puţin vin amândoi. Mai mult eu aveam nevoie ca să prind curaj. Ne-am dezbrăcat… ştii cum e… mângâieri, săruturi pe trup… el îmi făcea mie… apoi m-am trezit cu capul lui între picioarele mele, m-a atins cu gura, atunci l-am oprit brusc. Nu mă aşteptam să facă aşa ceva. Dacă îmi cerea să-i fac sex oral, aş fi refuzat, eram setată pentru a-l refuza. M-a luat prin surprindere când m-am trezit cu capul lui între picioarele mele, la asta nu m-am aşteptat…

– Ha, ha, ha!…

– De ce râzi? Eu sunt un car de nervi.

– Doar asta a fost problema? S-a mai întâmplat ceva după?

– Şi-a băgat scula în mine!

– Aşa? A fost prea dur, nu ţi-a plăcut?

– Nu a fost dur. Chiar mi-a plăcut. Am avut şi orgasm.

– Bun! Şi care este problema?

– Nici eu nu ştiu. După ce am băut puţină apă, parcă m-am trezit la realitate. M-am întors cu spatele la el. El s-a lipit de mine, m-a întrebat dacă s-a întâmplat ceva. Din acel moment am ştiut doar că vreau să plec.

– Şi el?

– El a rămas nerezolvat. Poate şi-a frecat-o după ce am plecat eu, să nu rămână aşa. …

– Nu asta. Ce a zis el?

– Ce să spună?! Sigur a zis în mintea lui… Ce-i şi cu nebuna asta?… A încercat să vorbească cu mine, dar eu am refuzat orice discuţie.

– Asta a fost tot?

– Daaa. Nu este suficient?

– Te-ai blocat pentru că a vrut să-ţi ofere un sex oral? Femeile adoră să primească plăcere în acest mod de la un bărbat. Bine, nu toate, majoritatea. Nu mergem la extreme …

– Nu este doar asta. Dintr-o dată mi s-a părut că prea repede am ajuns în pat cu el. Te-am pomenit şi pe tine în gândurile mele, că m-am lăsat influenţată de tine. Cred că nu eram pregătită să fac sex cu el. S-a întâmplat prea repede.  

– Irina, nu mai eşti adolescentă să te sperii din lucruri mărunte. Şi nu poţi să dai vina pe mine pentru reacţia ta. Nu ţi-am zis când m-ai sunat înainte… că te poţi oprii, în caz că nu te simţi în largul tău?

– Ba da…

– Vezi. Ai făcut asta după ce aţi făcut sex. Eu încă nu realizez gravitatea problemei. Care este faza cu faptul că şi-a băgat capul între picioarele tale şi te-a sărutat?

– Nu ştiam că bărbaţii fac asta.

– Sigur că fac asta! Chiar dacă nu este la fel, din punct de vedere biologic, cum fac femeile sex oral, şi ei ne oferă plăcere în acest mod. Soţul meu îmi face asta.

– Pe bune?

– Daaa… Dacă există igienă, nu este nimic scârbos. Ce problemă să fie? Doar te speli, nu?

– Daaa… ştii foarte bine că sunt atentă la igienă.

– Şi atunci? El nu te-a obligat să-i faci sex oral. În schimb, a vrut să-ţi ofere plăcere. Tu te-ai speriat şi ai fugit, de tolomacă ce eşti. Îl lăsa-i să continue, te lămureai exact dacă îţi place sau nu… spunea-i NU şi mergeaţi mai departe. Nu cred că făcea el din asta o tragedie.

– Cum să mă oblige să-i fac sex oral? Nici măcar nu s-a pus problema despre asta. Nu am fost în situaţia asta. Şi nu cred că i-aş fi făcut sex oral.

– De ce? Dacă el îţi oferă plăcere… prin reciprocitate, şi tu ar trebui să-i oferi plăcere… Bine, până la urmă se numeşte alegere, dar asta a devenit ceva normal în societatea în care trăim astăzi. Sinceră să fiu, nu mă aşteptam să fii atât de încuiată. Dacă ştiam că vei claca, purtam o discuţie şi despre asta.

– Poate că sunt eu încuiată! Tu ai făcut sex oral, de vorbeşti aşa cu mine?

– Evident. Crezi că doar o dată? Încearcă să faci asta o dată şi apoi mai vorbim. Dacă vei face asta… urmăreşte-i reacţia, gemetele… îţi vei da seama că acel bărbat primeşte plăcere. Nu ăsta este scopul la sex, ca fiecare să ofere plăcere? Chiar îţi va fi recunoscător pentru asta şi va dori să facă tot posibilul ca să-ţi ofere plăcere. Nu toţi! Majoritatea!… Nu zic acum să-i faci sex oral lui Daniel, este alegerea ta. Vorbesc la modul general.

– Mda…

– Şi acum ce va urma?

– Asta m-a întrebat şi el şi nu am ştiut ce să-i răspund.

– Nu este chiar atât de grav. Dacă îţi place de el, încearcă să vorbeşti cu el, să-i spui prin ce dileme existenţiale ai trecut…

Irina îşi asculta sora. Treptat, realiza că atitudinea ei nu a fost una potrivită, şi cu siguranţă a exagerat. Un sentiment de vinovăţie o lovise instant.

– Irina, trebuie să închid. Rămâne să mai vorbim, până atunci dă-ţi seama ce vrei exact.

– Bine, vorbim atunci… Noapte bună! …

… urmeaza partea a treisprezecea …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

… citeste partea a patra …

… citeste partea a cincea …

… citeste partea a sasea …

… citeste partea a saptea …

… citeste partea a opta …

… citeste partea a noua …

… citeste partea a zecea …

… citeste partea a unsprezecea …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Idilă în familie (12)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura