Începutul unei relaţii în trei (3)

… Mă aşteptam să se aşeze peste mine, dar Laurenţiu avea alte planuri. M-a apucat de braţ, cu forţa lui brută m-a întors cu faţa în jos. Abia atunci s-a aşezat peste mine. Mă gândeam cu groază la ce ar fi putut să facă, mai precis… în ce orificiu urma să mă penetreze. Speram din tot sufletul să nu încerce anal. Dacă vaginal abia i-am făcut faţă, anal ar fi fost un chin, mai ales că nu este pe gustul meu. Penisul şi-a făcut loc între picioarele mele… cu mişcări lente mă atingea uşor pe labii, apoi mai sus… Şi-a potrivit penisul…

A împins puternic… aahh… a ales să intre labiile mele. Aşezat peste mine îi simţeam toată greutatea. Se lovea puternic de fesele mele. Cu greu am reuşit să-mi strecor o mână pe sub mine, să ajung la clitoris. Deşi nu încercasem vreodată această poziţie… eu întinsă pe pat, iar el deasupra mea, lăsându-se greu peste mine… mi s-a părut destul de interesantă şi excitantă. Mă simţeam ca o femeie supusă bărbatului pe care îl iubeşte.

Se lovea de mine puternic, mă învăţasem cu mişcările lui energice. Cu gura uşor deschisă gemeam destul de puternic. Nu ştiu cum de m-am gândit la asta în acele momente, însă, mi se părea interesant să am un penis pe care să-l sug, care să-mi umple gura, poate nu aşa de mare ca a lui Laurenţiu… unul mai potrivit. În mintea mea se derula filmul unui penis pe care îl sugeam energic… ce reuşeam să-l cuprind pe tot, gustul sevei bărbăteşti se amesteca cu propria-mi saliva… măciulia zvâcnea de excitare între buzele mele… aahh…

Patricia, a venit lângă mine, mi-a ridicat capul şi m-a sărutat pe gură… mi-a băgat limba adânc în gură… mmmhh… am strâns buzele în jurul limbii ei… voiam tot mai mult… îmi frecam clitorisul energic… toată această scenă era foarte incitantă pentru mine. Ca la o apăsare de buton, am început să mă încordez… tot mai mult, Laurenţiu era într-o formă de zile mari, nu credeam că poate să ţină atât de mult… se împingea adânc în interiorul meu… un uşor tremurat a pus stăpânire pe mine… mi-am retras capul… aahhh… am ţipat puternic, Laurenţiu a continuat să mă penetreze la fel de energic.

Epuizată, nu mai eram în stare să reacţionez la ce se întâmplă în jurul meu. Într-un final s-a oprit şi el, s-a ridicat de pe mine. Credeam că urma să mă aşeze într-o altă poziţie. L-am simţit cum s-a ridicat în picioare. Dintr-o dată l-am auzit când mi-a spus să mă întorc cu faţa în sus. Mi-a încadrat trupul între picioarele lui. Avea în mâna stângă penisul, iar cu cea dreaptă îşi masa uşor testiculele. A înaintat un pic, până deasupra sânilor, apoi şi-a dat jos prezervativul.

Patricia aşezată în genunchi, s-a dus direct la penis. I-a dat mâna la o parte. Buzele mulate pe gland se mişcau energic. Priveam entuziasmată la toată scenă… la viteza cu care ea reuşea să cuprindă mai mult de jumătate din lungimea lui. Dacă mai devreme visam la un penis în gura mea, de ce să nu am parte de acesta. M-am retras un pic, apoi m-am ridicat cât să ajung la penis. Patricia m-a simţit, la scurt timp s-a dat într-o parte şi m-a invitat să-mi fac de cap.

Cu o poftă nebună i-am prins penisul cu buzele… gemeam uşor. I-am dat de înţeles că vreau să-l cuprind mai mult. Buzele alunecau uşor. A pus o mână pe capul meu şi se împingea uşor spre mine. Mişcările du-te-vino au făcut să cuprind mai mult de jumătate. Mă dureau fălcile, dar nu voiam să-l las. L-am văzut cum se încorda, gemea tot mai zgomotos. Cu ambele mâini mă ţinea de cap şi mă futea în gură… mmhh… Patricia s-a băgat sub mine cât să ajungă cu gura la testiculele. Laurenţiu se exprima din ce în ce mai zgomotos. Eram sigură că urma să ejaculeze… dar unde?

Înainte să ejaculeze, m-a eliberat… şi-a prins penisul cu mâna dreaptă… printre gâfâieli şi sunete ascuţite, îşi freca penisul energic. Amândouă eram pregătite, una lângă alta, cu gurile deschise. Aşteptam din clipa în clipă să ţâşnească sămânţa lui pe trupurile noastre… aahhh… primul jet m-a stropit direct pe obraz. El a încercat să direcţioneze către amândouă. Ca două nesătule, ne-am repezit cu gurile spre penis. Fiecare cum a reuşit să-l cuprindă. Ne-am sincronizat în aşa fel încât amândouă îi atingeam penisul din lateral.

Stropi de spermă aveam pe obraz, pe buze, dar şi pe sâni. Nu ne-am mulţumit până când nu am cules şi ultima picătură, apoi, după ce el a plecat la baie… am rămas doar noi două… părea un prilej favorabil să ne desfătăm un pic… ca fetele. Patricia s-a întins spre mine şi a lins zona de obraz unde fusesem stropită… mmhh… interesant. Apoi, a venit rândul meu. Văzusem câţiva stropi între sâni. M-am aplecat către ei.

Întâi i-am supt pe rând, apoi am sorbit stropii de spermă ce lăsase o mică dâră pe trupul ei. S-a lăsat pe spate… uşor, uşor… şi-a întins picioarele. După ce s-a făcut comodă pe spate. Am simţit cum mă împingea uşor… trecusem de abdomen, a continuat să mă împingă. Ajunsă între picioarele ei… i-am lins labiile, apăsat… gura se lipise de vulvă. Am ajuns la clitoris… asta şi-a dorit de la început după gemetele zgomotoase şi modul cum se foia în pat.

Mi-am lipit buzele, limba se plimba în jurul lui… aahh… degetele ei încercau să-şi facă loc de buzele mele, dorea să-l atingă. Degetele ei mi-a luat locul… îşi freca clitorisul energic… mi-am făcut loc cu limba printre labiile ei… am pătruns-o cât de adânc am putut. Cu mâna liberă mă fixase aşa, în timp ce-şi freca clitorisul. Începuse să tremure… aahhh… nu a mai durat mult… aaahhh… trupul i se arcuia în pat, pulpele tremurau vizibil… gemete cât să înnebunească vecinii.

Am urcat uşor pe lângă ea, cu mâinile îi masam sânii, apoi m-am aşezat lângă ea cu faţa în sus. Când a venit Laurenţiu ne-a văzut pe amândouă întinse, una lângă alta, privind spre tavan.

– Fetelor, facem şi partea a doua, ce ziceţi?… sfârşit

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Începutul unei relaţii în trei (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.