Casting… ca obiect sexual (3)

… Eram o sclavă sexuală în devenire, chiar dacă atunci pe moment, nu prea realizam acest lucru. Nu ştiam cât timp trecuse de când am intrat pe porţile castelului, doar vedeam că este întuneric şi este noapte. Oricum în interiorul clădirii era întuneric şi singura lumină care există, era cea dată de lumânări. Deci, totul se petrecea într-un semi întuneric, care în sine îţi producea o stare de somnolenţă, de visare. …

Fusesem deflorată destul de rapid şi fără dureri prea mari sau cel puţin eu aşa am trăit evenimentul. Eram fericită că acest moment al vieţii mele s-a derulat cât de uşor posibil pentru mine. După experienţele trăite atât eu, cât şi feţele şi designerul, ne-am afundat într-un somn dulce, adânc şi fără vise, care a durat câteva ore bune. Când m-am trezit, eram doar eu şi Giuliano în pat. Bărbatul mă ţinea în braţe, se încolăcise peste trupul meu, cu tot corpul lui atletic.

Era o senzaţie plăcută de siguranţă şi apartenenţă, acel sentiment pe care fiecare fată şi-l doreşte de la un bărbat. Doar că, în cazul lui Giuliano şi asta am aflat doar mult mai târziu, fiecare femeie, reprezenta doar un obiect sexual, cu care se juca un timp, până experimenta cam tot ce îi trecea prin minte, apoi îşi căută alta jucărie… şi credeţi-mă pe cuvânt, se plictisea repede!

Abia făcusem ochişori, când am simţit parfumul îmbietor al cafelei. Cele două asistente ale designerului nu pierdeau deloc vremea. Se pare că era deja dimineaţa, că zorii mijeau şi o rază de lumină răzbătea timid prin fantele dintre jaluzele, atât cât putea pătrunde în odaie. Jaluzelele lăsate, geamurile închise, tot castelul era ca o fortăreaţă bine păzită.

Peste tot existau camere de luat vederi şi totul era filmat, o firmă de pază asigura securitatea, aşa cum am aflat mai târziu, chiar aveau ce păzii. Cu capul meu de copil, nu înţelegeam nimic din gravitatea situaţiei şi consideram că tot ceea ce fac este de fapt voinţa mea şi îmi place foarte mult ce se întâmplă. Doar că nu era chiar aşa. Începuse a doua zi a sejurului meu de sclavă sexuală la castel. În realitate eram, exact ca toate celelalte fete de la casting, ostatecă într-un castel păzit şi înzestrat cu tot ce era necesar, pentru a fi locul prielnic celor mai dubioase jocuri sexuale.

Fetele au împins cele două măsuţe de sticlă, care aveau roţi, aproape de pat. Nici nu era necesar să te ridici din pat şi aveai micul dejun, dar mai ales cafeaua la dispoziţie. Totul părea luxuriant: fructe, cozonac, ou fiert cu pâine prăjită, croasant şi cafeaua care umplea camera cu mireasma ei. Mierea era pusă separat într-un mic recipient de porţelan. Voiam să mă ridic să mă duc la baie, dar Giuliano m-a oprit şi cu un uşor gest cu mâna, m-a făcut să mă las pe spate.

Designerul a îndepărtat cearceaful cu care fusesem învelită, dezgolindu-mi corpul uşor transpirat de somnul adânc şi de îmbrăţişarea strânsă a bărbatului. A luat micul recipient cu miere şi l-a ridicat deasupra corpului meu, după care a lăsat mierea să curgă pe rând pe cele două sfârcuri, apoi peste vulva mea, perfect epilată. Momentul în care mierea a atins pielea, mi-a provocat o uşoară senzaţie de gâdileală, de excitaţie. Gândul că va linge suprafaţa pielii, acolo unde cursese mierea, mă făcea să tremur.

Fără să se fi spălat după somn, fără să mă fi lăsat pe mine să mă spăl, Giuliano s-a năpustit cu buzele hulpave peste trupul meu gol, lingând cu nesaţ mierea, sugând, cu plăcere imposibil de descris în cuvinte, sfârcurile mele întărite de excitaţie. Buzele lui au coborât pe abdomenul meu, au poposit asupra buricului, pe care l-au lins, l-au supt şi l-au curăţat cu cea mai mare meticulozitate, apoi au coborât pe abdomenul inferior, pe muntele lui Venus, apoi desfăcându-mi uşor picioarele, deasupra vulvei.

Mi-a luat toată vulva în gură, exact aşa cum ai muşca dintr-o prăjitură. I-am simţit atât buzele cât şi dinţii înfipţi în carnea mea. Mă durea, dar plăcerea era atât de mare, încât nu mă interesa decât aceasta din urmă. Urma dinţilor a rămas imprimată pe carnea pufoasă a vulvei. Limba designerului şi-a continuat drumul între labiile mele, pe care le gâdila jucăuş.

Ahhhhhh, câtă plăcere se revărsa asupra mea! Tremuram. Cunoaşteţi voi, acea senzaţie feminină, când o femeie este atât de excitată, încât simte dorinţa fizică de-a fi penetrată? Gemeam tot mai gălăgios, respiraţia mea devenise o gâfâială, iar Giuliano zâmbea. Se ţinea sprijinit în mâini, mi-a luat picioarele şi le-a pus pe umerii lui vânjoşi. Penisul lui gros a intrat uşor în vaginul meu, eram atât de lubrifiată, încât lăsasem ud patul sub mine.

M-a penetrat cu uşurinţă, şi fără să piardă timpul, a început să se mişte vehement deasupra mea, apăsând cu penisul în punctele cele mai adânci ale vaginului meu. De acum urlam de plăcere! Nu mă interesa. Era o eliberare maximă, era o dorinţă sexuală care ajungea la apogeu, era împlinirea poftei mele de-a fi penetrată în permanenţă. Aveam o foame sexuală în mine, de parcă aş fi fost nimfomană. Nici eu nu înţelegeam de unde vine asta. Aşa sunt eu sau locul acesta îmi provoacă aceste senzaţii? În momentul acela, nu mi-ar fi păsat, nici dacă trecea o armată peste mine.

Iată că primeam sexul de dimineaţă, fără să mă fi dezmeticit, fără să fi realizat bine, unde mă aflu şi chiar înainte de a-mi bea cafeaua, eram penetrată şi trăiam primul orgasm senzaţional al dimineţii. Giuliano a început să urle şi el de excitaţie, în mişcare să vehementă de du-te-vino. Tremuram amândoi, şi în urletele noastre, orgasmul ne-a surprins pe amândoi, explodând ca un foc de artificii, în culori strălucitoare.

Am ameţit câteva minute, nu mi-am putut reveni, dar apoi în sfârşit am reuşit să-mi fac toaleta. Voiam să mă îmbrac, să iau ceva pe mine, era deja dimineaţă şi credeam că se vor desfăşura diferite activităţi.

– Nu ai nevoie de haine. Pentru ce vom face astăzi, costumul Evei este perfect. Vreau să te am în permanenţă goală, să îţi văd corpul, să mă excit, vreau să îmi fii disponibilă pentru penetrare mereu şi vulnerabilă, nu numai în faţa mea… zise zâmbind, designerul meu preferat.

 „Vulnerabilă nu numai în faţa mea”, nu prea înţelegeam ce înseamnă. Nu ştiam ce mă aşteaptă în decursul zilei şi habar nu aveam ce surprize mai urmează să trăiesc. Am luat micul dejun în linişte, goală puşcă, aşa cum îmi ceruse Giuliano. El în tot acest timp se juca cu sânii mei, îşi baga degetele în vaginul meu, îmi lua mâna şi o aşeza pe penisul semi erect, care pulsa şi aştepta o nouă aventură. Nu înţelegeam de unde avea acest bărbat atâta virilitate în el.

Nu observasem de la început că, pe lângă jacuzzi-ul care ne-a oferit un preludiu plăcut actului sexual, în camera albă, există un perete de lemn, înzestrat cu cătuşe, manşoane de prins încheieturile şi lanţuri. Nu înţelegeam ce rol au toate acestea, dar fetele au venit la mine, m-au ridicat de pe pat şi m-au dus la panou. Parcă aş fi fost un exponat, m-au lipit cu spatele de panoul de lemn, mi-au ridicat mâinile şi le-au introdus în chingile fixate de acesta. Aceleaşi chingi existau şi pentru picioare.

Mi-au depărtat picioarele şi le-au fixat în chingi, apoi am fost legată şi cu lanţuri, ca să fie mai sigură fixarea. Mă miram de mine că nu făceam niciun gest de împotrivire, totul mi se părea absolut normal şi din nou simţeam valuri de excitaţie în corpul meu, cerând cu disperare, să fiu penetrată. Asistentele s-au ridicat şi au deschis larg uşile duble ale camerei albe. Exista o intrare într-o parte, apoi o ieşire în partea cealaltă a camerei. Camera era ca un vagon de tren, prin care treceau “pasagerii”.

– Acum începe capitolul… „Pelerinaj „… zise designerul şi râdea cu toată dantura.

Cum s-au deschis uşile, practic toţi cei care erau în castel, erau invitaţi să treacă prin cameră şi implicit pe la mine. Din acel moment, bărbaţi în pielea goală, doar cu accesorii de piele, care acopereau diferite părţi ale corpului şi cu măşti pe faţă, înzestraţi cu tot felul de unelte, biciuşti, cu care mă puteau biciui, bastoane în formă de penis, cu care mă puteau penetra, intrau şi ieşeau din cameră.

În clipa aceea, am înţeles automat ce se întâmplă. Am înţeles, că din acel moment eram vulnerabilă şi la discreţia oricui, oricui care voia să mă considere o jucărie sexuală şi era dispus să facă ce vrea cu mine. Primul bărbat care a intrat, era un timp foarte bine făcut, cât uşa de înalt, un bărbat care avea barbă şi ţinea în mână o biciuşcă cu franjuri de piele.

Când a ajuns în faţa panoului pe care eram răstignită, primul lucru care l-a făcut, a fost să-mi bage biciuşca între picioare. O freca de vulva mea, o împingea între labiile mele şi eu gemeam de plăcere, nimic din ce făcea nu era dur sau dureros. S-a apropiat de mine şi mi-a luat un sfârc în gura sugându-l cu putere. Sugea atât de tare încât mi-a dat sângele.

Nu îi păsa, mă muşcă în continuare pe unde apuca. Urma buzelor, a dinţilor a rămas pe pielea mea. Apoi a început să mă lovească peste trupul gol cu biciuşca, în timp ce râdea cu toată gura. Nu ştiu de unde, dar au apărut două ventuze, pe care le-a aplicat asupra sfârcurilor mele. Ventuzele trăgeau de sfârcuri, de parcă cineva în permanenţă mi-ar fi supt ţâţele. Era o senzaţie ciudată de durere şi plăcere în acelaşi timp.

Cu ventuzele lipite de ţâţe, stăteam răstignită, iar bărbosul îşi băgase două degete în pizda mea. În timp ce mă lingea peste tot pe unde apuca, mă muşca de buze, umeri, mâini, picioare… îşi freca penisul erect de toate părţile corpului meu. Se pare că era vorba doar de atingeri, în această fază, încă nu avea voie să mă penetreze, pentru că Giuliano, supraveghea cu mare atenţie tot ce se întâmpla şi era gata să intervină, dacă se întâmpla ceva ce nu îi plăcea lui.

Bărbosul şi-a băgat penisul sub vulva mea, stătea cu picioarele uşor flexate, ca să ajungă cu mădularul între picioarele mele, deşi eram suficient de înaltă. Începuse să îşi frece penisul de vulva mea, iar corpul meu începuse să se umezească la atingerea organului sexual masculin. Îşi freca pula de pizda mea tot mai puternic, eu ţipam excitată, eram transpiraţi amândoi şi ni se amestecau lichidele, care curgeau pe organele noastre sexuale.

La un moment dat, bărbosul s-a depărtat de mine, sperma lui a ţâşnit într-un jet puternic pe burta mea, pe ţâţe, pe picioare, chiar şi gura mea a primit din lichidul vâscos. Giuliano şi asistenta formată de cele două blonde, băteau din palme, savurând momentul. Bărbosul îşi făcuse damblaua, trebuia să intre un nou vizitator. Exista în mine o curiozitate interesantă, dar îmi era şi frică… cine ştie ce mă mai aşteaptă!…

Abia ieşise bărbosul, un alt bărbat înalt şi vânjos îşi făcu apariţia în tocul uşii. S-a oprit, măsurându-mă lung, de parcă s-ar fi gândit… să intre, să nu intre?!… Totuşi a intrat în cameră, îndreptându-se spre mine. Când a ajuns în faţa mea, am văzut, chiar şi prin masca care îi acoperea faţa, strălucirea superbă a ochilor lui, o lucire de smarald şi simţeam, fără să îl văd perfect, că în faţa mea este un bărbat superb.

Mi-a luat bărbia în mână şi mi-a potrivit buzele peste buzele lui cărnoase, dăruindu-mi cel mai senzual sărut pe care l-am primit vreodată. Mă săruta lung, senzual sugându-mi buzele pe rând, de parcă ar fi vrut să le soarbă esenţa. Exista atâta senzualitate în sărutul acela, încât mă excitasem fără să îmi atingă sânii sau să îmi frece pizda. În acel moment, am simţit o căldură dulce, care mă cuprinde în tot corpul.

Bărbatul acesta, în acel moment, îmi furase inima şi nu înţelegeam ce se întâmplă cu mine, dar Giuliano dispăruse într-o ceaţă deasă. Inima mea bătea cu putere în piept, de parcă ar fi vrut să iasă. …

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Casting… ca obiect sexual (3)”

  1. hmmmm… frumoasa poveste dar in acelasi timp si o poveste care din pacat se pot intampla multe neprevazute… multe fete au fost mintite astfel si au ajuns nu doar sclave sexuale ci si sclave pentru castigul lor… sex pe bani obligata, batuta, umilita…etc

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d