Plecată de acasă pe jumătate dezbrăcată (5)

… Dintr-o dată Ivaşcu s-a dat la o parte. Posibil că Bogdan l-a atenţionat. După ce s-a dat Ivaşcu la o parte, aşezându-se pe pat, Bogdan s-a ridicat în genunchi, mi-a depărtat mai mult picioarele. Îl vedeam cum îşi freacă penisul erect. Abia aşteptam să intre în mine… aahhh… Vino, fute-mă!… asta aveam în mintea mea. …

A urcat încet deasupra mea, sărutându-mă în treacăt pe abdomen, pe sâni, pe gât. L-am prins cu braţele şi l-am tras spre mine. I-am simţit penisul atingându-mi labiile… a împins puternic… aaahh… făcându-mă să tresar. Şi-a împins tot penisul în mine pentru câteva momente, apoi s-a retras şi a revenit iar… se mişca destul de rapid. Părea nerăbdător să mă fută. Alături, Ivaşcu ne privea, în timp ce îşi freca uşor penisul.

Bogdan s-a uitat de câteva ori spre Ivaşcu. Nu am înţeles de ce, doar nu şi-au spus vreun cuvânt. O fi având ei vreo înţelegere de care eu nu aveam habar. Acesta mă futea aproape violent, abia reuşeam să ţin ritmul cu el. O avea destul de mare şi cu greu am reuşit să mă obişnuiesc cu dimensiunea, dar şi cu ritmul nebunesc.

Părea un pic mai brutal, dar îmi plăcea destul de mult. Era o mostră din ceea ce îmi doream, ca doi sau mai mulţi bărbaţi să mă domine şi să mă facă supusă lor. Bogdan s-a retras brusc la câteva minute după ce m-a penetrat, m-a întors imediat cu faţa în jos, m-a împins cu capul spre Ivaşcu. Bogdan a venit mai aproape de capul meu… mi-a atins faţa cu penisul, m-a lovit de câteva ori peste gură, exact în momentul în care Bogdan se pregătea să se urce deasupra mea.

Ivaşcu şi-a introdus penisul în gura mea, mă ţinea cu mâinile de cap şi mă apăsa mereu. Bogdan s-a urcat peste mine. Îi simţeam toată greutatea corpului peste mine. Nu ştiu dacă aşa a vrut sau aşa s-a nimerit, întâi şi-a poziţionat penisul în dreptul anusului şi se pregătea să împingă, aşa cum făcuse mai devreme când m-a penetrat brusc. Am tresărit imediat.

– Scuze!… mi-a zis el.

S-a dat puţin mai înapoi, înainte să intre în mine a testat să vadă dacă este unde trebuie. Când a realizat că a găsit orificiul care trebuia, s-a împins puternic cu scula lui în mine. Îmi venea să ţip, dar nu puteam. Gura îmi era plină cu penisul lui Ivaşcu, care nu mă slăbea o clipă. Îmi ţinea capul între mâini şi îmi dirija mişcările. Eram penetrată de doi bărbaţi în acelaşi timp. Gura plină… abia reuşeam să respir de la ritmul impus de Ivaşcu. De Bogdan nu mai zic. Adânc în mine, lăsându-se greu peste trupul meu.

În acele momente mă gândeam că va fi una dintre cele mai interesante nopţi trăite de mine vreodată. Eram convinsă că amândoi îşi vor da silinţa să mă satisfacă în acea noapte. Bogdan, dintr-o dată, a prins glas. Dacă până atunci nu prea i-am auzit vocea, a prins curaj şi a început să-mi spună la ureche:

– În noaptea asta îţi vom fute pizda, îţi vom fute gura… îţi vom fute toate găurile!

La primele două am îngânat de placere la auzul lor, dar la ultima… toate găurile… Nu eram sigură că vreau să fac sex anal. Un pic m-am crispat la auzul celor spuse de Bogdan. Gândindu-mă mai bine… poate nu ar fi rău să încerc. Cine ştie de câte ori voi mai avea ocazia în această viaţă să am la dispoziţie doi bărbaţi… sau… să fiu la dispoziţia la doi bărbaţi.

Ideea de a face dublă penetrare începea să-mi surâdă, dar în acelaşi timp aveam şi o reţinere. Mă temeam să nu mă doară. Bogdan s-a ridicat de pe mine şi m-a lăsat singur cu Ivaşcu. Ivaşcu m-a întors cu faţa în sus, s-a urcat peste mine… şi-a băgat penisul adânc în mine şi a început să se mişte rapid, lovindu-se cu putere de trupul meu.

Încerca să mă sărute pe gură, dar nu reuşeam să-i răspund la sărut. Şi-a mutat atenţia pe partea dreaptă a gâtului meu. Mă săruta, îmi lingea gâtul, la ureche… mă trăgea destul de tare de sâni. Încordată destul de tare, ţipam de plăcere. Din clipă în clipa urma să am orgasm. Îl simţeam, era aproape… aaahhh… Ivaşcu s-a oprit, mi-a ridicat picioarele pe umerii lui.

Sprijinit în braţe, uitându-se spre mine, se mişca rapid, lovindu-se parcă şi mai tare de trupul meu. De nicăieri, şi-a făcut apariţia şi Bogdan în raza mea vizuală. Întâi l-am simţit când s-a aşezat pe pat în apropierea mea. Am deschis ochii şi l-am văzut. În acelaşi timp, am întins mâna spre el şi i-am prins mâna. Mă ţinea ferm de mână în timp ce îşi freca penisul… aaahhh… trupul mi-a fost zguduit de un orgasm puternic.

Ivaşcu îşi luase rolul în serios. A continuat să se mişte, deşi eram năucită de intensitatea orgasmului. Nu s-a oprit decât în momentul în care i-am spus eu să se oprească. S-a dat mai înapoi, mi-a eliberat picioarele. A venit rândul lui să mă lingă între picioare. Mâinile lui îmi ţineau ferm sânii, gura lipită de labii… le lingea de-a lungul lor.

A venit şi Bogdan mai aproape. A pus o mână pe sâni. În acel moment şi-a retras Ivaşcu mâinile de pe ei, lăsându-l pe Bogdan. Ivaşcu îşi plimba mâinile pe abdomen şi pe coapse. Bogdan, l-a rândul lui, mi-a prins unul dintre sâni cu o mână, în timp ce pe celălalt îl sugea hulpav. Îmi reveneam încet din orgasmul puternic. Torceam ca o pisicuţă. Am pus o mână pe capul lui Bogdan şi-l apăsam. Îmi plăcea cum îmi sugea sânul.

Am reuşit să-mi strecor mâna pe sub el şi i-am prins penisul erect. Mâna culisa încet de-a lungul lui, oftând lung. Îmi doream scula lui în gura mea, dar nu ştiam cum să cer. Speram ca el să se prindă ce vreau. Îmi muşcam uşor buzele. Până la urmă a înţeles ce voiam. S-a ridicat, apoi a venit cu scula lui direct la capul meu. Imediat am deschis gura şi l-am lăsat să-şi introducă penisul în gura mea.

Apăsa tot mai mult. Din acea poziţie îmi era mai greu să-l cuprind, nici cât reuşisem când mă aflam în genunchi în faţa lui. De câteva ori m-am înecat, şi mi-a retras capul, dar tot eu eram cea care încercam să-l prind din nou cu gura.

Ivaşcu s-a ridicat, m-a prins de mână şi m-a ajutat să mă ridic. Nu ştiam ce are de gând. Mă aflam în şezut şi aşteptam noi indicaţii de la ei, indicaţii ce întârziau să apară. Până să se decidă amândoi ce urmează să se întâmple, mă pipăiau peste tot, mă sărutau pe gât şi pe sâni. Bogdan se afla la spatele meu, îi simţeam penisul ce mă împungea în spate. Ivaşcu, în faţa mea… penisul erect lipit de mine.

Într-un final s-au decis. Mi-au spus să mă pun capră. Aşa cum ne aflam… m-am aplecat spre înainte, fundul împingându-l spre Bogdan. Ivaşcu abia aştepta să-şi introducă din nou penisul în gura mea. De cealaltă parte, Bogdan şi-a înfipt penisul în vagin. Mă ţinea de mijloc şi mă penetra rapid. Mă simţeam folosită, mă simţeam la discreţia lor… şi-mi plăcea asta.

Bogdan a simţit că ar merge şi altceva. S-a oprit cu penisul adânc în mine, apoi am simţit un deget ce dădea târcoale anusului. Am făcut ochii mari. Aşteptam să văd ce se întâmplă. Nu eram sigură că aş putea să fac sex anal. În anumite momente aveam în minte că aş vrea să încerc, dar la fel de repede cum îmi veneau gândurile, tot la fel şi dispăreau. El chiar avea de gând să nu lase niciun loc nepenetrat în acea noapte!

Bănuiesc că şi-a umezit întâi degetul. L-am simţit un pic ud. A forţat un pic… mmm… se oprise şi Ivaşcu din mişcări. Aşteptă reacţia mea. Posibil că Bogdan îi făcuse semn să facă o pauză. Degetul intrase doar puţin. Nu simţeam o durere, era ceva nou, o senzaţie pe care nu reuşeam să o cataloghez prea bine. Degetul lui a intrat mai mult. A părut că a intrat cu uşurinţă. Începuse să-l mişte uşor. Plăcerea se instala încet.

– Îţi place, nu-i aşa?!… zise el.

Îmi plăcea, nimic de zis. Totuşi, era doar un deget. Poate altele erau reacţiile mele dacă ar fi intrat două degete… sau… poate chiar un penis. Tot el a continuat să spună, după ce şi-a scos degetul din mine.

– Crema asta, pe bază de mentol, o să-ţi amorţească muşchii. Nu vei simţi nimic!… a zis el încrezător.

Abia a reuşit să termine de spus, că am simţit cum îmi umbla cu degetul în jurul orificiului anal. Masa circular zona, apoi a introdus încet degetul. L-a scos şi a l-a băgat din nou. Îi eliberasem penisul lui Ivaşcu, aveam capul întors către Bogdan şi mă uitam la el. Simţeam o uşoară amorţeală în jurul orificiului, dar şi în interior de la crema mentolată. După ce a pus mai multă cremă, introdus din abundenţă în interior cu degetul, am văzut că a aruncat tubul pe pat.

Până în acel moment am avut tot timpul penisul în vagin. S-a retras cu totul. Bogdan a băgat din nou degetul. De data asta a părut că l-a băgat pe tot. Nu-l mai simţeam precum l-am simţit la început.

– Să încercăm cu două… zise el… Să-mi spui dacă te doare!…

Şi-a retras degetul şi a împins din nou. Nu eram sigură de senzaţiile pe care le trăiam, crema mentolată îşi făcea din plin treaba.

– Cum e?… Te doare?…

– Nuuu… e bine!…

Şi chiar era bine. Simţeam placere din mişcările pe care le făcea.

– Dar acum?…

Ştiu doar că şi-a retras degetele, apoi am simţit că sunt din nou penetrată, dar nu aveam habar cu ce. Abia când am simţit mâinile lui pe şoldurile mele am realizat că Bogdan tocmai mă penetra anal cu penisul… mmmhh… şi ce bine mă simţeam!… Ivaşcu i-a reluat activitatea. Mi-a tras capul spre el şi mi-a băgat penisul în gură, ţinându-mă de cap. Se mişca tot mai alert, încercând să nu forţeze să intre mai mult decât puteam eu să-l cuprind.

– Dacă tot a intrat… trebuie să te futem amândoi în acelaşi timp!… a zis Ivaşcu gâfâind. …

… citeste partea a sasea …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

… citeste partea a patra …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Plecată de acasă pe jumătate dezbrăcată (5)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d